Doosjes met klepsluiting

Eenvoudig in een paar handelingen te monteren. Dankzij hun bijzondere ontwerp zijn ze ideaal voor cadeaus. Verkrijgbaar in diverse formaten.

  • 6 materialen

Doosjes met klapdeksel

Doosjes met uw persoonlijke stijl

Verpakt in een mooi doosje, krijgt elke aankoop iets extra’s. Deze doosjes met klapdeksel zijn niet alleen handig in het gebruik, maar tevens een slim promotiemiddel en een sympathieke vorm van klantenbinding. Ze worden volledig naar uw wensen bedrukt, in uw huisstijl en met uw promotionele boodschap. Geef uw klanten uw bedrijfsfilosofie mee naar huis in een persoonlijke en stijlvolle verpakking.

Doosjes voor alle mogelijke artikelen

De doosjes met klapdeksel uit ons assortiment zijn bijzonder geschikt als geschenkdoosjes en als verpakking van luxe artikelen. Maar ook aan alledaagse aankopen verlenen ze een bijzonder cachet. Omdat het gebruikte karton is goedgekeurd voor voedingsmiddelen, worden ze veel gebruikt als cupcake doosjes in patisserieën en bakkerijen.

Doosjes op maat

De rechthoekige doosjes zijn leverbaar in 7 verschillende afmetingen, tot 200 mm breed. De bedrukking is volledig maatwerk. U kunt uw drukbestand eenvoudig uploaden op het bestelformulier. Desgewenst kan onze klantendienst u assisteren bij een persoonlijk ontwerp. Als afwerking heeft u de keuze tussen glanzend en mat. Uw doosjes worden plat en voorgelijmd aangeleverd, in een oplage van 100 tot 10.000 stuks.

Andere verpakkingen

In de categorie Verpakkingen vindt u een grote keus aan doosjes, ovale verpakkingen, uitschuifbare verpakkingen en andere op maat bedrukte verpakkingsproducten.