Dozen met magneetsluiting

Kartonnen vouwdoos bekleed met gecoat papier, geplastificeerd en voorzien van twee verborgen magneten voor een eenvoudige sluiting. Met personaliseerbare deksel. Ideaal voor de verpakking van stijlvolle producten.

Een verpakking in uw eigen stijl

Praktisch en stijlvol: de doos met magneetsluiting is de perfecte verpakking voor elegante producten. Laat uw creativiteit de vrije loop en personaliseer het deksel zoals u wilt. De twee magneten garanderen een eenvoudige en duurzame sluiting.

Uw favoriete doos

U kunt dit product aan uw wensen aanpassen door gebruik te maken van de personaliseringsmogelijkheden van Pixartprinting.

  1. Formaat: er zijn vier standaardmaten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit 18x18x7 cm, 25x18x10 cm, 35x25x12 cm en 42x30x8 cm.
  2. Personaliseerbaar gedeelte: het deksel, de sluitflap of beide kunnen gepersonaliseerd worden.
  3. Materiaal: karton gecoat met wit gelamineerd papier, 3 mm dik.
  4. Soort afdruk: er zijn drie mogelijkheden. Bij de eenkleurige zeefdruk voor uw logo of boodschap kunt u uit 11 verschillende kleuren kiezen. De tweekleurige zeefdruk biedt 11 kleuropties voor de eerste en 10 voor de tweede kleur. Ten slotte kunt u ook digitale vierkleurendruk kiezen.

Gebruikstoepassingen

De doos met magneetsluiting is de ideale verpakking voor elegante producten. U kunt hem gebruiken voor sieraden of als verpakking voor luxeproducten, maar ook om uw producten op beurzen en presentaties uit te stallen. Na afloop kunt u de doos als mooi aandenken aan uw klanten schenken.

Verrijk uw dozen met verwante producten

We bieden een ruime keus uit verpakkingen: u kunt bijvoorbeeld het verpakkingspapier gebruiken om uw doos nog verder te decoreren. Als u nog een spoor van uw merk wilt achterlaten, kunt u etiketten op uw verpakking plakken.