Framedoek op maat

Als u al een aluminium frame met speciale afmetingen heeft, dan biedt Pixartprinting u de mogelijkheid om uw doek in een gepersonaliseerd formaat te bedrukken. De stoffen banner wordt voorzien van een keder, een profiel van pvc dat de installatie vergemakkelijkt. Verander uw doek zo vaak u wilt naargelang de gelegenheid of het evenement.

  • 2 verschillende materialen

Wees vrij om te veranderen, wanneer u maar wilt

Heeft u al een textielframe en wilt u een nieuwe afbeelding tonen? Dan heeft Pixartprinting de oplossing: het framedoek op maat. Monteren is snel en eenvoudig: de keder, een profiel van PVC dat langs het doek is genaaid, zorgt voor voldoende dikte om het doek stevig gespannen te houden.

Kiest het beste materiaal

U kunt de afmetingen van het doek aan uw frame aanpassen, van minimaal 30x30 cm tot maximaal 500x314 cm (bij de horizontale afdrukstand) of 314x500 cm (bij de verticale afdrukstand).

Bovendien kunt u het materiaal kiezen. Als u een doek voor achterbelichting nodig heeft, kies dan voor het 100% polyester doek: kreukbestendig en uniforme lichtdoorlating dankzij de behandeling van de achterzijde. Bedrukt met UV-techonologie, Fine Art afdrukkwaliteit van 12 picoliter met zeer fijne details, zeer diep zwart en stralende kleuren.

Of u kiest voor het doek met grijze matte achterkant van polyamide, zodat dat wat er achter het doek staat niet doorschijnt. Voor een afbeelding met strakke kleuren.

Gebruikstoepassingen

Omdat het framedoek zo makkelijk in gebruik is, kunt u snel de afbeeldingen in uw textielframes verwisselen (zelfs meerdere keren per dag): daarom is het perfect voor evenementen, beurzen en openingen. En het kan van pas komen op kantoor: u kunt uw ruimtes zo vaak u wilt opnieuw inrichten, voor de perfecte sfeer.

Producten om af te wisselen met het framedoek op maat

Naast verschillende soorten textielframes, vindt u bij ons elk soort display voor uw bedrijf.