Visitekaartjes van pvc

De visitekaartjes van pvc zijn origineel en duurzaam. Ze zijn verkrijgbaar in twee formaten, worden gedrukt in vierkleurendruk en zijn personaliseerbaar met 3D-lak en goud- of zilverkleurige warmdruk.

Plastic visitekaartjes

Luxe PVC visitekaartjes

Plastic visitekaartjes geven een nieuwe invulling aan een traditioneel gebaar. ‘Je visitekaartje afgeven’ is niet voor niets een uitdrukking geworden in onze taal. Een visitekaartje staat voor wie je bent. Het is het meest persoonlijke kantoordrukwerk. Met een visitekaartje van hoogwaardig PVC brengt u uw naam op een hoogstpersoonlijke en exclusieve manier onder de aandacht van de ontvanger.

Nieuwe ontwerpmogelijkheden voor uw visitekaartjes

Pixartprinting maakt plastic visitekaartjes van dezelfde resistente PVC kwaliteit als de bekende pasjes. Ze hebben een kwalitatieve uitstraling en blijven mooi. Door de verschillende thermografische PVC drukprocédés, bieden onze plastic visitekaartjes ongekende mogelijkheden voor een uniek, persoonlijk ontwerp. U kunt kiezen uit een groot aantal basiskleuren en daarnaast de volgende opties:

  • Transparante plastic visitekaartjes
  • Plastic visitekaartjes met 3D bedrukking
  • Plastic visitekaartjes met goudeffect
  • Plastic visitekaartjes met zilvereffect
  • Plastic visitekaartjes met parelmoereffect

Plastic visitekaartjes bestelt u eenvoudig online

Het uploaden van uw ontwerp hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt en we checken gratis uw bestand. Met een handige template kunt u zien hoe verschillende ontwerpen in de praktijk tot hun recht komen en op het bestelformulier kunt u het productieproces realtime volgen.

Kwalitatief, snel en voor een concurrerende prijs

Pixartprinting is een van de grootste online drukkers van Europa. Dankzij onze geavanceerde druktechnologieën en de grote hoeveelheden die wij dagelijks drukken, kunnen we een kwaliteit, leveringssnelheid en prijs garanderen die weinig andere drukkers weten te realiseren. Bereken uw prijs en vergelijkt u zelf.

Nog meer luxe en originele visitekaartjes

Andere mogelijkheden om uw visitekaartjes met Pixartprinting een bijzondere uitstraling te geven zijn onze vierkante visitekaartjes en onze extra dikke visitekaartjes. Daarnaast bieden we een grote keus intraditionele visitekaartjes.