Kartonnen enveloppen

De kartonnen enveloppen zijn ideaal voor het veilig versturen van uw belangrijke documenten: de dikte garandeert maximale bescherming van de inhoud tegen stoten en beschadigingen. En dat niet alleen, ook kleine breekbare artikelen zoals cd's of dvd's, catalogi en fotoalbums kunt u probleemloos versturen met deze enveloppen.

  • Laminering mogelijk
  • Oppervlak 100% personaliseerbaar

Kies onze kartonnen enveloppen voor een veilige verzending

Onze kartonnen enveloppen zijn perfect voor het versturen van breekbare, kleine artikelen die een lange reis voor de boeg hebben. Het stevige karton is stootvast en zorgt ervoor dat uw artikelen onbeschadigd afgeleverd worden. Als u belangrijke documenten moet versturen, zijn dit de enveloppen die u zoekt. Onze sterke en duurzame kartonnen enveloppen zijn gemaakt van stevig SBS karton 360 g, waar artikelen van maximaal 2 cm dik in passen.

En dat is niet het enige, de eerste indruk is essentieel wanneer u uw merk introduceert. Daarom kunt u bij deze kartonnen enveloppen elke centimeter van het oppervlak personaliseren: ontwerp de volledige envelop dankzij onze CMYK offsetdruktechnologie. Uw enveloppen worden bovendien afgewerkt met een beschermende lak en als u wilt kunt u kiezen voor matte, glanzende of soft touch laminering. Zo wordt uw communicatie echt uniek en beschermt u uw kartonnen enveloppen tegen krassen en schade.

Nadat u uw enveloppen uniek heeft gemaakt, kunt u ze dichtplakken met een sterke zelfklevende strip. Zo blijven de veiligheid en privacy van uw zendingen gewaarborgd. Wanneer de enveloppen op hun plek van bestemming zijn aangekomen, hoeft alleen de trekstrip naast de kleefstrip losgetrokken te worden om de envelop te openen. Dankzij deze strip gaat de envelop gemakkelijk open en als hij beschadigd is, is dat een duidelijk teken dat er met de envelop is geknoeid.

Sterk en duurzaam: personaliseer uw kluis

Wilt u uw kartonnen enveloppen personaliseren? Ontdek alle opties:

  • 3 verschillende formaten: A4, A5 en A3
  • 5 verschillende modellen: A4 verticaal, A4 horizontaal, A5 verticaal, A5 horizontaal en A3 verticaal
  • Laminering: glanzend of mat aan de buitenzijde

Gebruikstoepassingen

Onze kartonnen enveloppen zijn perfect om belangrijke documenten te versturen die niet gevouwen mogen worden. Brochures, kalenders of cataloghi, tijdschriften en fotoalbums: u kunt alles wat u wilt zelfs naar de andere kant van de wereld versturen, wij verzekeren u dat het zonder krassen en onbeschadigd op de plek van bestemming aankomt.

En dat niet alleen, ook kleine breekbare artikelen zoals cd's of dvd's en cadeautjes kunt u probleemloos versturen met deze enveloppen.