Verpakkingen voor winkels

De verpakking van uw producten zal de aandacht van klanten trekken: kies uit de talloze mogelijkheden die we bieden en creëer de beste blikvanger.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Duizend verpakkingen voor duizend wensen
Uw product kan een kartonnen verpakking, flat bag of Doypack nodig hebben of misschien moet u het verzenden en komt een verpakking van pas die tevens een verzenddoos is. We hebben een oplossing voor elk van deze behoeften. Ontdek alle modellen en de vele beschikbare formaten en kies de optie die het beste bij uw product past.
Een verpakking die van buiten én binnen mooi is
Personaliseer uw verpakkingen zowel aan de buiten- als de binnenkant: print over het hele oppervlak afbeeldingen en tekst en bezorg uw klanten een onverwachte uitpakervaring. Kies bovendien ervoor om bepaalde details te accentueren met de goud- en zilverkleurige veredelingen.
Flexibiliteit tot uw dienst
Kies Doypacks en flat bags om uw verpakkingen te laten opvallen in de schappen van supermarkten, apotheken en parfumerieën. Ontdek onze modellen, allemaal ook verkrijgbaar in recyclebaar materiaal, om voedingsmiddelen, kruiden en specerijen en dierenvoeding te verpakken. Of om cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging of eenvoudige voorwerpen in te bewaren. En voor goede koffie kiest u de handige zakken met ventiel om het binnenin ontstane vocht te laten ontsnappen.
KIES