Agenda's met harde kaft

De agenda's met harde kaft zijn een klassiek en tijdloos hulpmiddel om uw tijd in te delen. Personaliseer de omslag en het binnenwerk of kies uit de verschillende beschikbare ontwerpen. Schenk de agenda aan uw klanten bij hun aankopen of deel hem uit aan collega's op kantoor om afspraken en aantekeningen te noteren.

  • 2 formaten
  • 2 lay-outs

Houd uw afspraken onder controle

Wilt u zeker weten dat u nooit iets vergeet? Noteer al uw verplichtingen in deze agenda met harde kaft. Zo onthoudt u al uw toekomstige afspraken en kunt u bovendien oude afspraken altijd terugzoeken.

Profiteer van de personalisatiemogelijkheden en laat een teken achter

Deze agenda is gemaakt van Usomano-papier, heeft 144 bladzijden. Het binnenwerk is in zwart-wit, de kaft is in kleur. U kunt deze agenda bijna volledig naar eigen smaak aanpassen.

  1. Formaat: maak een keuze uit de afmetingen 11x18 cm of 17x24 cm.
  2. Versie: deze agenda is beschikbaar in het Engels.
  3. Afwerking lamineren: kies uit opaak of glanzend.
  4. Grafisch ontwerp: er zijn drie mogelijkheden. U kunt het hele product personaliseren (zowel de kaft als het binnenwerk). Wilt u alleen de kaft personaliseren, dan heeft u voor het binnenwerk de keuze uit een klassieke of moderne opmaak.

Gebruikstoepassingen

De agenda met harde kaft is niet alleen nuttig voor het noteren van afspraken, het kan ook een waardevol reclamemiddel zijn. Print uw logo en geef de agenda cadeau aan uw klanten, die dit handige artikel, dat tegelijk reclame maakt voor uw merk, elke dag kunnen gebruiken.

Combineer de agenda met deze producten

Zoekt u andere producten om deadlines te noteren, kijk dan eens bij onze kalenders. Andere producten om reclame te maken voor uw merk vindt u bij de gepersonaliseerde gadgets.