Die-cut contourstickers

De die-cut contourstickers zijn de ideale gadgets om aan klanten te schenken op beurzen, festivals en andere evenementen. Gebruik ze ook om uw producten, papieren zakken of verpakkingen te versieren. U kunt een standaardformaat kiezen of er zelf één maken.

  • 7 materialen
  • Laminering mogelijk

Die-cut contourstickers

Gestanste contourstickers zijn een geweldige manier om uw merk te laten zien. Dankzij ons brede scala aan aanpassingsmogelijkheden kunt u stickers maken die perfect bij uw bedrijf passen. Met onze contourstickers zullen uw klanten uw producten snel herkennen.

Door hun veelzijdige ontwerp kunnen ze op verschillende manieren worden gebruikt, en door hun professionele uitstraling onderscheiden uw correspondentie of producten zich van de concurrentie. Gestanste contourstickers zijn perfect voor gebruik in commerciële omgevingen, en voegen een vleugje klasse toe aan het promotiemateriaal van uw bedrijf. Bent u op zoek naar een manier om uw evenement te laten opvallen, overweeg dan het gebruik van gestanste contourstickers voor de decoratie van uw stand of display.

Personaliseer de die-cut contourstickers

Gestanste contourstickers zijn de perfecte manier om uw bedrijf te promoten. Met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, kunt u de perfecte sticker voor uw bedrijf maken. Ten eerste kiest u het formaat dat u wilt (van een minimum van 5x5 cm tot een maximum van 30x50 cm of 50x30 cm); heeft u nog geen idee, dan zijn er ook standaardvormen (rond, vierkant en rechthoekig). Wat het materiaal betreft, zijn er twee soorten polypropyleen beschikbaar (wit en transparant).

Producten die bij de die-cut contourstickers passen

De contourstickers lenen zich voor talloze toepassingen. U kunt ze bijvoorbeeld op de enveloppen plakken die u voor uw mailings gebruikt, of op de doosjes waarin uw producten verpakt worden, of op de gepersonaliseerde gadgets met uw merk die u op beurzen en evenementen uitdeelt.