Kleurengids zelfklevend pvc

Onze kleurengids bevat de belangrijkste kleurencombinaties voor het direct drukken op een groot assortiment materialen. Kies het materiaal dat u nodig heeft uit ons assortiment zelfklevend PVC. De gids wordt gedrukt op een monster van 100 x 70 cm, en is het perfecte referentiemateriaal om het door u gewenste afdrukresultaat te bereiken.

Voorkom alle soorten fouten

Als u van tevoren het drukresultaat wilt bekijken, dan komt de kleurengids voor zelfklevend pvc hierbij van pas. Dit product toont de belangrijkste kleurencombinaties voor directe druk op dit soort materiaal. Zo kan het niet meer misgaan. U kunt de kleurengids van 100x70 cm met of zonder het logo van Pixartprinting bestellen, wat u wilt.

De verkrijgbare materialen

In de kleurengids vindt u negen soorten stickers, onderverdeeld in drie groepen.

  1. Zelfklevend vinyl: dit is de grootste groep, met wel vijf soorten pvc. We hebben drie soorten zelfklevend monomeer vinyl: mat, glanzend en mat met grijze achterkant. De eerste twee zijn in het bijzonder geschikt voor alle toepassingen op vlakke oppervlakken. Hetzelfde geldt voor transparante zelfklevende vinyl etalagestickers, glanzende cast met grijze en opaalkleurige achterkant met achterbelichting. Als het gaat om enigszins onregelmatige oppervlakken, etalages of metalen constructies, kies dan zelfklevend glanzend polymeer vinyl met grijze achterkant.
  2. Easy wall: er zijn twee verschillende soorten stickers. De eerste is Easy Wall voor muren, geschikt voor toepassing op onregelmatige oppervlakken. De tweede is transparant, herbruikbaar en kan niet in wit worden afgedrukt; kan behalve op muren ook op ramen worden aangebracht.
  3. Refix statisch: dit is pvc folie die statisch aan gladde oppervlakken zoals metaal en glas hecht. Verkrijgbaar in wit of transparant.

Gebruikstoepassingen

U kunt de gids aanschaffen om precies te weten hoe een afdrukkleur op het door u gewenste materiaal eruitziet. Zo kunt u met een gerust hart uw producten bestellen.

De juiste combinaties met de kleurengids

Op onze website vindt u kleurengidsen voor andere soorten materialen. Bekijk ook onze monsterpakketten.