Polypropyleen kanaalplaat

Lichte panelen die ideaal zijn voor reclamedoeleinden en geschikt voor buitengebruik.

Polypropyleen kanaalplaat: stevig plaatmateriaal voor buitenreclame

Polypropyleen kanaalplaat wordt ook wel polypropyleen honingraatplaat genoemd en is een populair materiaal voor het drukken van allerlei soorten reclameborden en bewegwijzering voor buiten. Polypropyleen kanaalplaat bestaat uit twee compacte platen met daartussen een honingraatstructuur.

Laat polypropyleen kanaalplaat bedrukken bij Pixartprinting: professionele drukkwaliteit voor lage prijzen.

Polypropyleen kanaalplaat: ideaal voor reclameborden

Polypropyleen kanaalplaat is een superlicht maar uiterst sterk materiaal. Het materiaal kan prima tegen regen en wind en heeft geen last van temperatuurschommelingen. Dat maakt het ideaal voor buitenreclame en andere buitentoepassingen. Dit veelzijdige materiaal wordt bijvoorbeeld gebruikt voor reclameborden, makelaarsborden en bewegwijzering. Maar ook op bouwplaatsen en bij evenementen en festivals ziet u vaak borden van dit materiaal.

Polypropyleen kanaalplaat is flexibel en is daardoor zeer stootvast. Nog een voordeel: het is relatief goedkoop vergeleken met andere bordmaterialen.

Polypropyleen kanaalplaat bedrukken voor bouwplaatsen

Op bouwplaatsen worden allerlei soorten borden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan borden waarop de verleende vergunningen staan, informatie over het bouwproject, het logo van het bedrijf dat de bouwwerkzaamheden uitvoert, een rendering van het voltooide project of bewegwijzering. Polypropyleen kanaalplaat is ideaal voor alle soorten borden die op bouwplaatsen worden gebruikt. Het is licht en is daardoor gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen. Bovendien is het een budgetvriendelijk materiaal.

Polypropyleen kanaalplaat bedrukken met uw ontwerp

Polypropyleen kanaalplaat is heel geschikt om te laten bedrukken. Pixartprinting is marktleider op het gebied van online drukken. Dankzij onze 25 jaar ervaring en de laatste technologie bieden wij altijd hoge kwaliteit. Omdat we in grote volumes drukken kunnen we scherpe prijzen hanteren. We hebben alles in huis om uw ontwerp op hoogwaardig kanaalplaat af te drukken.

Voor het bedrukken van polypropyleen kanaalplaat kunt u kiezen uit verschillende opties.

 • Materiaal en dikte: polypropyleen kanaalplaat 3,5 mm of 5 mm, of Akyprint 3,5 mm. Akyprint lijkt op polypropyleen kanaalplaat, maar heeft een glad oppervlak.
 • Formaat: er zijn 11 standaardformaten, maar u kunt ook handmatig uw gewenste afmetingen opgeven.
 • Voorzijde en achterzijde: alleen voorzijde, dezelfde voor- en achterzijde, verschillende voor- en achterzijde.
 • Snede: rechthoekig of figuur.
 • Laklaag: optie om een beschermende, glanzende, krasvaste laag aan te brengen zodat de afbeelding extra lang mooi blijft, ook onder de meest uitdagende omstandigheden.

Op de productpagina vindt u het sjabloon en de instructies om het drukbestand correct in te stellen. Heeft u vragen of hulp nodig bij uw ontwerp of bestelling? We helpen u graag verder.

Polypropyleen kanaalplaat printen en andere harde materialen

Op onze site vindt u alles wat maar nodig is voor promotie en reclame, zowel voor binnen als voor buiten. We hebben een groot assortiment van verschillende harde materialen die kunnen worden gebruikt als ondergrond voor allerlei soorten (groot) drukwerk:

 • Forex (pvc)
 • Aluminium
 • Plexiglas
 • Polypropyleen kanaalplaat
 • Sandwich
 • Karton

De verschillende materialen hebben elk hun specifieke eigenschappen en zijn geschikt voor diverse toepassingen.

Weet u nog niet welk materiaal het best geschikt is voor uw project? Bestel dan een monsterpakket Harde materialen. Zo kunt u de materialen op uw gemak van dichtbij bekijken en ervaren.