Windbestendige banners

De windbestendige vlaggenstof en pvc mesh zijn zeer geschikt voor het weerstaan van windstoten. Ideaal voor reclamebanners op steigers of op de gevels van musea, scholen of winkels. De vlaggenstof heeft een stijlvolle uitstraling en de mesh is zeer stevig en bestand tegen moeilijke weersomstandigheden.

  • Personaliseerbaar met oogjes en doekspanner
  • Optionele verstevigde rand
  • Ook met spleetopening

Windbestendige banners

Vaak dreigen banners die buiten opgehangen worden weg te waaien of vernield te worden door windstoten. Het compacte oppervlak is als een zeil en beweegt van de muur af waaraan hij is vastgemaakt. Om dit te voorkomen, biedt Pixartprinting windbestendige reclamebanners, speciaal ontworpen voor winderige omgevingen.

Druk uw boodschap op windbestendige banners en kies de eigenschappen die het best aan uw behoeften voldoen.

Om uw product te personaliseren, kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • Materiaal: u kunt kiezen uit twee materialen; zelfdovend Ferrari mesh van 260 g en de windvaste vlaggenstof van 115 g. Mesh is zeer bestand tegen normale windstoten op steigers en heeft een levensduur van drie jaar bij buitengebruik zonder extra bescherming. De windvaste vlaggenstof is perfect voor windbestendige vlaggen, heeft een open weefsel, is duurzaam en kan goed tegen langdurige blootstelling aan water. Deze stof wordt gekenmerkt door de bijzonder heldere kleuren en een uitstekende afdrukkwaliteit. Bij gebruik buiten is de levensduur maximaal twee jaar, bij gebruik binnen oneindig.
  • Snijwijze: als u kiest voor materiaal als mesh kunt u kiezen uit een vierhoekige – vierkant of rechthoekig – of gepersonaliseerde snijwijze (een snijwijze die de snijlijn volgt die u in het afdrukbestand aangeeft). De vlaggenstof wordt alleen met vierhoekige snijwijze geleverd.
  • Accessoires: als u kiest voor windvaste vlaggenstof kunt u ook kiezen voor een aantal accessoires voor de perfecte doekspanning. Zoals oogjes, veters en doekspanners.
  • Verstevigende strook: dit is een verstevigend stiksel van 27 mm dik rondom de banner of alleen langs een of twee kanten van uw keuze. Deze strook is nodig voor het gebruiken van oogjes en veters.

Gebruikstoepassingen

Onze windbestendige banners zijn perfect voor het afdekken van steigers en het verbergen van werkzaamheden in stadscentra. Omdat ze volledig personaliseerbaar zijn, kunt u er van alles op drukken, druk er bijvoorbeeld een gevel op en u voorkomt zo dat u het stadsaangezicht verpest met lelijke banners. Onze windbestendige banners zijn ook erg handig als reclamebanners op gevels van bijvoorbeeld musea of theaters, of tijdelijke evenementen of festivals te sponsoren, aangezien ze ook bij sterke windvlagen netjes blijven hangen.