Spiraalgebonden

360° te openen dus optimaal te gebruiken: dankzij de spiraalbinding kunt u uitgaven creëren die makkelijk door te bladeren zijn voor commerciële of redactionele projecten. Dankzij de spiraal, die in twee verschillende kleuren verkrijgbaar is, kan uw tijdschrift helemaal geopend worden zonder dat het er lelijk uit gaat zien.

 • Gepersonaliseerd formaat
 • Spiraal op verschillende plekken
 • Laminering en veredeling mogelijk

Wire-o drukken: spiraalgebonden boeken en uitgaven

Wire-o drukken of spiraalgebonden is een populaire bindwijze voor boeken en andere uitgaven. Het ziet er mooi uit, is sterk en handig in gebruik. Het is daardoor de perfecte keuze voor publicaties die aan veel slijtage onderhevig zijn. Spiraalbinding is een snelle en voordelige manier om al uw publicaties in een paar minuten in te binden.

Wat is wire-o drukken?

Wire-o drukken, ofwel spiraalgebonden is een manier om boeken en documenten te binden. De bedrukte vellen worden op elkaar gelegd en aan de rand worden er gaatjes in gestanst. Anders dan bij andere bindwijzen, wordt er geen gebruik gemaakt van lijm of draad. De vellen worden bij elkaar gehouden met een metalen spiraal.

Wat zijn de voordelen van wire-o drukken?

Waarom kiezen voor wire-o drukken? Spiraalgebonden documenten zitten stevig in elkaar. Het grootste voordeel is dat de publicatie op 360° opengeslagen kan worden. Dat zorgt niet alleen voor een optimaal gebruiksgemak tijdens het lezen en bladeren, maar maakt ook dat de publicatie lang mooi blijft, zelfs bij intensief gebruik. Wire-o drukken is daarmee geschikt voor een waaier aan projecten.

In het kort de belangrijkste redenen om voor wire-o drukken te kiezen:

 • Goedkoop: spiraalgebonden is een relatief goedkope bindwijze.
 • Stevigheid: uw publicaties doorstaan de tand des tijds en blijven lang mooi.
 • Gebruiksgemak: dankzij de mogelijkheid om de publicatie volledig open te slaan, zijn wire-o gedrukte publicaties praktisch in gebruik.

Pdf’s drukken en binden

Waarom zelf uw pdf’s printen en ze dan moeten binden, als Pixartprinting dit ook voor u kan doen, met een professioneel resultaat? Als u op zoek bent naar een snelle, eenvoudige en betaalbare manier om uw pdf’s te printen en in te binden, dan is Wire-o drukken bij Pixartprinting de ideale oplossing.

Met de talloze ontwerpopties maakt u in een paar klikken catalogi, boeken en kalenders van professionele kwaliteit. Heeft u vragen over uw bestelling of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerp? Onze meertalige klantenservice helpt u graag verder.

Kalenders, Boeken, Agenda’s: spiraalgebonden voor elk project

Spiraalgebonden is de perfecte bindwijze voor kalenders, boekhoudboeken, bladmuziek, notitieboeken en natuurlijk agenda’s in A4- of A5-formaat. Ook voor catalogi die vaak worden doorgebladerd is spiraalgebonden heel geschikt.

Wire-o drukken: personaliseer uw uitgave

Bij Pixartprinting kunt u uw spiraalgebonden uitgave volledig personaliseren. Dankzij de vele opties past u de uitgave helemaal aan uw wensen aan.

 • Formaat: kies een standaardformaat (A5, A4, A3 of 42x15 cm), of vul uw eigen aangepaste formaat in.
 • Afdrukstand: horizontaal of verticaal.
 • Spiraalkant: geef aan aan welke kant de spiraal moet komen.
 • Papiersoort: u kunt kiezen uit verschillende papiersoorten.
 • Lamineren: door de kaft te lamineren, geeft u uw publicatie of catalogus een extra beschermlaag.
 • Spiraalkleur: zwart of zilverkleurig.

Wire-o drukken

Uw publicaties afdrukken en wire-o laten binden is bij Pixartprinting kost u maar een paar minuten. Vul het formaat in, het aantal exemplaren, de papiersoort en het soort omslag. Pixartprinting zorgt voor de rest!

Op onze site kunt u zelf de prijs berekenen op basis van de gewenste opties. Bestel snel en ontvang uw spiraalgebonden publicaties binnen enkele dagen in huis.

Verschillende bindwijzen bij Pixartprinting

Bij Pixartprinting vindt u verschillende soorten bindwijzen voor al uw tijdschriften, boeken, catalogi en andere publicaties. Behalve Wire-o gebonden bieden we ook: