Spiraalgebonden

360° te openen dus optimaal te gebruiken: dankzij de spiraalbinding kunt u uitgaven creëren die makkelijk door te bladeren zijn voor commerciële of redactionele projecten. Dankzij de spiraal, die in twee verschillende kleuren verkrijgbaar is, kan uw tijdschrift helemaal geopend worden zonder dat het er lelijk uit gaat zien.

  • Gepersonaliseerd formaat
  • Spiraal op verschillende plekken
  • Laminering mogelijk
  • Dit product is FSC®-gecertificeerd

Wire-o drukken

Wire-o drukken is een populaire bindwijze voor boeken en andere documenten. Het is sterk en praktisch, waardoor het de perfecte keuze is voor publicaties die aan veel slijtage onderhevig zijn. Wire-o printing is een snelle en betaalbare manier om al uw publicaties in een paar minuten in te binden.

Als u op zoek bent naar een snelle, eenvoudige en betaalbare manier om uw pdf’s te printen en in te binden, dan is Pixartprinting de perfecte oplossing. Met een breed scala aan aanpassingsopties kunt u in een mum van tijd catalogi, boeken en kalenders van professionele kwaliteit maken. Bovendien biedt onze hoogwaardige printservice een uitstekende klantenservice. Dus waarom probeert u vandaag niet eens Wire-o Printing met Pixartprinting? U zult niet teleurgesteld zijn!

Wire-o drukken: ideaal voor handleidingen en brochures

Wire-o afdrukken is een zeer populaire vorm van inbinden. Gedrukte pagina's worden overlapt en aan de rand van de pagina gestanst. In tegenstelling tot andere bindingen waarbij lijm of draad wordt gebruikt om de pagina's bijeen te houden, worden in dit geval de pagina's samengebonden door een metalen spiraal met een cilindrische doorsnede aan te brengen.

Wire-o printing is een bindwijze die tegenwoordig steeds populairder wordt. Het is ongelooflijk stevig en maakt het mogelijk om de publicatie helemaal open te slaan, waardoor het gemakkelijk te lezen is. Bovendien is het een zeer kosteneffectieve optie. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, betaalbare bindwijze, dan is wire-o printing zeker iets voor u!

U krijgt een product dat comfortabel en zeer stevig. Kies een betrouwbare bindwijze om uw ideeën te ordenen en kies de beste drukpartner om uw gedachten zwart op wit te zetten!

Wire-o gebonden brochures en catalogi afdrukken voor een bedrijfsevenement?

Op zoek naar een professionele en hoogwaardige wire-o printservice? Kijk dan niet verder dan Pixartprinting! Wij bieden scherpe prijzen voor al onze wire-o printservices, met snelle doorlooptijden. Kies de gewenste hoeveelheid, het papierformaat en de leverdatum en wij zorgen voor de rest. Bovendien kunt u, als u langer van tevoren bestelt, profiteren van onze speciale kortingen voor bulkprijzen. Dus waarom wachten? Begin vandaag nog met uw volgende project bij Pixartprinting!