Kartonnen verpakkingen

We hebben meer dan 20 modellen dozen waarmee u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en talloze producten stijlvol kunt verpakken. Maak op unieke wijze reclame voor uw onderneming met bijzondere en originele verpakkingen.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Veelzijdig en van alle markten thuis
Of u nu een fysieke winkel of webwinkel, een bar, café of afhaalservice heeft, onze verpakkingen voldoen aan al uw behoeften. Ontdek het brede scala aan mogelijkheden voor het opbergen en verrijken van alle soorten producten.
Dozen die spreken
De verpakking omhult en beschermt uw producten, maar maakt vooral ook reclame en biedt de klant een leuke uitpakervaring: kies de modellen met bijzondere openingen, zoals de doosjes met klepsluiting, hulsdoosjes of de dozen met vouwsluiting en personaliseer het hele oppervlak met een onvergetelijk ontwerp.
Premium personalisatie
Als het ontwerp alleen niet genoeg is, geef uw doos dan nog een extra touch! Niet alleen met veredelingen, maar ook met een gepersonaliseerde uitsnede, bedrukking van de binnenkant en lamineringen kunt u bijzondere dozen creëren die uw product in de schijnwerpers zetten.
CREËREN
Een duurzame keuze
De meeste van onze verpakkingen zijn FSC®-gecertificeerd: dit garandeert dat de producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen worden gerespecteerd. Toon uw klanten uw duurzame keuze!

Dozen op maat

Bent u op zoek naar elegante en bijzondere dozen op maat om uw producten in te verpakken? Kartonnen dozen om de inhoud te beschermen, verpakken en te laten stralen? Pixartprinting biedt haar klanten de mogelijkheid om een verpakking te creëren die aan alle personaliserings- en beschermingseisen voldoet: een verpakking op maat die de identiteit van het product benadrukt. Er zijn talloze modellen en vormen verkrijgbaar, voor elke gelegenheid: uitschuifbare doosjes, ophangdoosjes, doosjes met klepsluiting, geschenkdoosjes, zeshoekige doosjes en driehoekige doosjes.

En dat niet alleen: onze gepersonaliseerde dozen in de modellen standaarddoosjes, doosjes met automatische bodem en ovale verpakkingen zijn verkrijgbaar in kleine hoeveelheden – vanaf 25 stuks! – en worden binnen 48 uur geleverd. Er zijn meer dan 300 combinaties wat betreft formaat, afmetingen en personalisering mogelijk: een verpakking op maat maken voor uw ideeën en producten is nog nooit zo makkelijk geweest.

Een originele bescherming voor uw product: dozen van verstevigd karton

Dozen op maat voor schoonheidsproducten, verzorgingsproducten en technologische producten, maar ook voor handgemaakte producten: alles wat beschermd moet worden vindt in onze verpakkingen een veilige plek en de dozen zijn ook een doeltreffend communicatiemiddel voor de technische informatie over uw product. En ze zijn natuurlijk de perfecte manier om uw merk bekendheid te geven.

Om er zeker van te zijn dat uw product zo goed mogelijk beschermd is, kunt u kiezen voor onze verstevigde verpakkingen, die van binnen bekleed zijn met microgolfkarton dat nog steviger, nog compacter en nog duurzamer is.

VEREDEL UW PRODUCTEN MET SPECIALE EFFECTEN: laat uw logo 'aanraken'

Met gepersonaliseerd drukwerk kunt u uw verpakking net dat beetje extra geven, waardoor het meteen een doeltreffend communicatiemiddel wordt, dat over het product kan vertellen, gebruikssuggesties geeft en dat opvalt, ontroert en vermaakt.

Met de veredelingen van Pixartprinting kunt u uw dozen op maat nog bijzonderder maken en de aandacht vestigen op bepaalde details zoals een afbeelding of een logo. Probeer de 3D-LAK voor een mooie, aaibare verpakking. In dit geval creëert onze lak niet alleen een visueel effect, maar is het ook voelbaar en benadrukt het de kleinste details.

Of probeer de GOUDEN EN ZILVEREN LAMINERING en verfijn uw dozen op maat met gouden of zilveren details, warm aangebracht voor een luxueus en elegant resultaat. Voor een eenvoudige maar verfijnde finishing touch kiest u de SPOTLAK.

Design verpakkingen

Er zijn veel merken die met hun onderscheidende verpakkingen erin geslaagd zijn om hun eigen merk karakter te geven, door het op de markt te brengen in zeer eenvoudige dozen op maat, zonder poespas maar met een doeltreffende personalisering, waardoor ze herkenbaar en mettertijd iconisch zijn geworden.

Aanverwante producten

Als goede aanvulling op uw dozen op maat, kunt u de pagina met onze draagtassen bekijken.