Dranghekbanners

Concerten, sportevenementen, festivals of beurzen: bij al deze gelegenheden wordt de bezoekersstroom geregeld door dranghekken, die zo een reclamemiddel kunnen worden. Gebruik ze in uw voordeel en bekleed ze met uw boodschap. U kunt kiezen uit 3 verschillende materialen en formaten om uw boodschap, reclame of informatie af te drukken.

  • 3 materialen
  • 3 formaten
  • Met accessoires

Het perfecte middel voor alle gelegenheden

Gebruikt u dranghekken bij uw werk? Bent u altijd op zoek naar manieren om uw merk te promoten?

Pixartprinting heeft het antwoord op beide vragen: onze dranghekbanners.

Personaliseer uw banners

Bestel de perfecte dranghekbanners voor uw merk, profiteer van de vele personaliseringsopties.

  1. Materiaal: er zijn drie opties. Extreme classic 500 g, een voordelige vinyl banner met een lange levensduur (tot aan 3 jaar onbeschermd) en kan op vele manieren gebruikt worden. Zelfdovend Ferrari 260 g, met een levensduur van 3 jaar zonder bescherming, perfect bij windvlagen op steigers. En nonwoven, licht wegwerpmateriaal, gedrukt met zes kleuren sublimatie-inkt met een resolutie van 600 dpi.
  2. Formaat: er zijn twee standaard afmetingen: 250x84 cm en 229x73 cm. U kunt de afmetingen ook zelf aangeven (onderkant minimaal 50 cm en maximaal 300 cm en een hoogte van minimaal 50 cm en maximaal 150 cm).
  3. Afdrukstand: horizontaal.
  4. Afdrukaanwijzingen: u kunt de voor- en de achterkant hetzelfde bedrukken of verschillend. Maar u kunt ook alleen de voorkant bedrukken.
  5. Snijmethode: vierkant.
  6. Soort accessoire: er zijn twee opties. Oogjes van gegalvaniseerd aluminium met een diameter van 2,3 cm, op 1,5 cm van de rand. En de oogjes gecombineerd met transparante tiewraps, van 43 cm lang en 0,5 cm breed.
  7. Plaatsing van accessoires: langs alle randen.

Gebruikstoepassingen

Elk oppervlak is een communicatiemiddel: zo kunt u ook uw dranghekken gebruiken bij openluchtevenementen, met onze banners waarmee u uw klanten aanwijzingen geeft. En u kunt de dranghekken gebruiken om uw merk te promoten.

Producten om te combineren met de banners van stof

Heeft u weinig tijd, maar wilt u wel onze banners drukken, gebruik dan onze voorgeconfigureerde banners. Wilt u weten wat we verder in ons assortiment hebben, kijk dan even op onze pagina met reclamebanners.