Wandtextielframes

De wandtextielframes zijn een van de origineelste manieren om een winkel, kantoor, showroom of bedrijfsruimte te decoreren. Kies de afmetingen van het aluminium profiel en personaliseer uw doek met foto's of berichten over uw onderneming. De lijst voegt een dimensie toe aan uw wanden en creëert zo een opvallend effect.

  • 7 formaten
  • Ook alleen afdruk

Indrukwekkende lijsten die altijd verrassen

Is het eindelijk tijd om uw nieuwe kantoor in te richten, om de deuren van uw nieuwe winkel te openen of om uw foto's tentoon te stellen in een galerie? Kies dan voor onze gepersonaliseerde lijsten voor een doeltreffend en verrassend resultaat en richt uw ruimtes in met onze fotolijsten. Veelzijdig en multifunctioneel, onze gepersonaliseerde lijsten bestaan uit vier aluminium profielstukken die onderling met hoekstukjes aan elkaar verbonden zijn.

Het spandoek wordt vervolgens in die vier profielstukken gestoken, wat door de speciale gleuven zeer makkelijk gaat. De bedrukte doeken zijn voorzien van keder, een doorzichtig pvc profiel wat de montage vergemakkelijkt. Dankzij dit spansysteem zit het doek altijd perfect, zonder vouwen.

Waar kan ik uit kiezen?

Creëer uw bestand en kies hoe u uw gepersonaliseerde lijsten uniek wilt maken:

  • verkrijgbaar in 8 verschillende formaten
  • horizontaal of verticaal
  • kies of u zowel het doek als de lijst wilt bestellen of alleen het doek. In dat geval blijft de lijst hetzelfde!

Gebruikstoepassingen

Onze fotolijsten zijn zeer veelzijdig en geschikt voor talloze gelegenheden en evenementen waarop u uw bedrijf wilt presenteren en de aandacht van klanten wilt trekken.

Onze wandtextielframes geven uw merk en uw ruimtes een stem, verspreiden uw bericht op indrukwekkende wijze en vallen altijd op. Ze zijn perfect voor het inrichten van kantoren, etalages, beursstands, showrooms of elk soort verticaal oppervlak.