Tijdschriftenrek

Uw tijdschriften en catalogi verdienen maximale zichtbaarheid. Plaats ze in het tijdschriftenrek in uw winkel, bij de receptie of in uw kantoor, voor een elegante presentatie van uw productencatalogi aan uw klanten.

  • 6 legplanken
  • opvouwbaar
  • met draagtas

Maak optimaal gebruik van het ontwerp

Bent u op zoek naar een manier om uw tijdschriften te promoten? Verras uw klanten en presenteer uw tijdschriften met onze rekken. Pixartprinting biedt u een praktisch, handig en makkelijk vervoerbaar rek.

Dankzij de 6 planken (3 per kant) kunt u een aanzienlijke hoeveelheid tijdschriften in het rek kwijt: door de afmetingen (voet van 25,5x28 cm en hoogte van 141 cm) past er veel materiaal op een kleine plek. Onze tijdschriftenrekken zijn ook heel eenvoudig te vervoeren: ze zijn volledig opvouwbaar tot een praktisch koffertje van 15x31x45 cm.

Gebruikstoepassingen

Doordat de tijdschriftenrekken zo praktisch zijn, kunnen ze overal worden gebruikt. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken in uw winkel, klanten zullen uw elegante presentatie zeker kunnen waarderen. Onze rekken zijn ook perfect voor beurzen en andere evenementen. En na afloop neemt u ze makkelijk weer mee. Uw stand blijft niet alleen opgeruimd, maar klanten kunnen ook zonder problemen uw aanbod tijdschriften doorkijken.

Producten om te combineren met onze tijdschriftenrekken

Als u uw stand elegant wilt inrichten, kunt u altijd bij Pixartprinting terecht. Voor uw flyers kunt u gebruik maken van onze toonbankdisplays. En om uw contactgegevens makkelijk beschikbaar te stellen, zijn onze visitekaartjeshouders perfect. Bovendien kunt u bij Pixartprinting de tijdschriften printen die u daarna weer in de rekken kunt leggen.