Visitekaartjeshouder

Laat uw visitekaartjes niet verspreid op de balie van uw winkel of op uw bureau liggen, maar bewaar ze netjes in de visitekaartjeshouder van transparant kunststof materiaal. Hij is licht en compact, en zorgt ervoor dat uw kaartjes goed zichtbaar zijn.

Een stijlvolle presentatie

Wilt u zichzelf stijlvol voorstellen? Met onze houders blijven uw visitekaartjes netjes.

Onze visitekaartjeshouder is van transparant styreen, 5,4 cm hoog met een onderkant van 9,5x1,9 cm. U houdt uw visitekaartjes netjes bij elkaar en bespaart tegelijkertijd ruimte.

Gebruikstoepassingen

Door het eenvoudige en elegante ontwerp kunt u onze visitekaartjeshouder overal gebruiken. Zet hem bij de receptie neer of ergens anders binnen handbereik van uw klanten, uw contactgegevens zijn dan altijd beschikbaar. Op een evenement of een beurs kunt u uw visitekaartjeshouders combineren met andere accessoires, voor een stijlvol geheel.

Producten om te combineren met onze visitekaartjeshouders

Pixartprinting heeft ook visitekaartjes die u kunt drukken en vervolgens in de houder kunt zetten. Als u weinig tijd heeft, kunt u terecht bij onze Fast Lane service voor 250 voorgeconfigureerde visitekaartjes. Om uw ruimtes stijlvol in te richten, kunt u de visitekaartjeshouders combineren met onze toonbankdisplays.