Mappen met flappen

Personaliseer uw mappen met flappen om uw documenten te ordenen of informatiemateriaal te verspreiden onder klanten of deelnemers van een evenement. Ook verkrijgbaar met houder voor visitekaartjes of met drie flappen om te voorkomen dat belangrijke papieren eruit vallen.

  • A4 of A5
  • Ook voor- en achterkant bedrukt
  • Veredeling mogelijk

De documentenmappen van karton: personaliseerbaar en op hoge resolutie bedrukt

De documentenmappen zijn de perfecte oplossing om uw projecten te bewaren en presenteren. Gemaakt van dik dubbelgecoat papier en volledig personaliseerbaar, ze worden op hoge resolutie bedrukt. U kunt dus documentenmappen maken die perfect passen bij de huisstijl van uw merk, om uw documenten elegant en professioneel te presenteren.

We bieden u verschillende formaten. U kunt het formaat kiezen dat bij u past:

  • Mappen van karton A4 met twee flappen en een rug van 0,5 cm
  • Mappen van karton A4 met visitekaartjeshouder en een rug van 0,5 of 1 cm
  • Mappen van karton A4 met drie flappen en een rug van 0,5 cm
  • Mappen van karton A5 met visitekaartjeshouder en een rug van 0,5 cm

Wanneer u het formaat heeft gekozen, kunt u de configuratieopties kiezen om vorm te geven aan de documentenmappen die op maat voor u worden gemaakt: voor- en achterkant bedrukt of alleen voorkant, laminering, veredeling.

Gelamineerde en veredelde mappen van karton

Om de buitenkant van uw nieuwe mappen te beschermen tegen krassen, raden wij u aan om ze glanzend, mat of met soft touch te lamineren. De soft touch laminering maakt de map bijzonder fijn om te zien en aan te raken. U kunt rekenen op mooie en betrouwbare gelamineerde mappen. Met veredeling kunt u bepaalde details van de afbeelding een gemetalliseerd of reliëfeffect geven. Met de goudkleurige of zilverkleurige laminering kunt u de details van uw afbeelding laten stralen en met de spotlak kunt u ze een bijzonder 3D-effect geven. Ontdek de beste manier om uw afbeeldingen te verfraaien en creëer unieke mappen van karton!

Bestel uw documentenmappen online en ontvang ze op kantoor

Met Pixartprinting kunt u uw nieuwe mappen van karton snel en eenvoudig personaliseren en bestellen. Kies de configuratieopties en download op deze pagina de handige template. Daarin vindt u de aanwijzingen van onze ontwerpers voor de juiste instelling van uw afdrukbestand. Zo weet u zeker dat het resultaat aan uw verwachtingen zal voldoen: documentenmappen van hoge kwaliteit, gedrukt in hoge resolutie met de nieuwste technologieën. Meer hoeft u niet te doen. Zodra uw bestelling is verstuurd, ontvangt u het product direct op kantoor (of thuis) met onze snelle en stipte leveringen. Onthoud dat onze klantenservice klaarstaat om u te helpen bij vragen of speciale verzoeken.

Onze ideeën voor het presenteren en bewaren van uw projecten

Bij Pixartprinting geven we graag vorm aan de ideeën van bedrijven en professionals. We bestuderen de eigenschap van elk materiaal en zijn constant op zoek naar de beste afdruktechnieken zodat u altijd doeltreffende oplossingen heeft, waarmee elk communicatieproject maximaal verbeterd kan worden. Naast mappen van karton vindt u in ons ruime online assortiment nog talloze andere oplossingen om uw projecten op originele wijze aan uw medewerkers en klanten te presenteren. We raden met name onze personaliseerbare catalogi aan, met talloze opties voor de bindwijze, en onze folders, verkrijgbaar in diverse formaten.