Mappen met flappen

Personaliseer uw mappen met flappen om uw documenten te ordenen of informatiemateriaal te verspreiden onder klanten of deelnemers van een evenement. Ook verkrijgbaar met houder voor visitekaartjes of met drie flappen om te voorkomen dat belangrijke papieren eruit vallen.

  • A4 of A5
  • Ook voor- en achterkant bedrukt
  • Veredeling mogelijk

Kartonnen mappen: personaliseerbaar en in hoge resolutie bedrukt

Kartonnen mappen zijn de perfecte oplossing om uw documenten te bewaren en te presenteren. Deze stevige dossiermappen van dubbelgecoat karton zijn volledig aanpasbaar. Personaliseer ze met uw logo, afbeelding en merkkleuren, wij zorgen ervoor dat uw ontwerp haarscherp wordt afgedrukt.

Kartonnen mappen zijn ideaal voor het opbergen van aantekeningen of andere documenten. Zo heeft u alles handig bij elkaar en raken er geen papieren kwijt. Een gepersonaliseerde kartonnen dossiermap werkt ook goed als reclamemiddel en draagt bij aan het vergroten van de zichtbaarheid van uw merk en logo. Gebruik ze bijvoorbeeld op beurzen en evenementen om uw klanten en bezoekers offertes en belangrijke informatie mee te geven.

Ontwerp unieke documentenmappen met logo en afbeelding

Pixartprinting biedt allerlei opties om uw documentenmappen volledig te personaliseren. Er zijn verschillende soorten, bijvoorbeeld kartonnen mappen met flappen, mappen met een visitekaartjeshouder of mappen met een extra dikke rug.

U kunt kiezen uit verschillende modellen en formaten:

  • Mappen van karton A4 met twee flappen en een rug van 0,5 cm
  • Mappen van karton A4 met visitekaartjeshouder en een rug van 0,5 of 1 cm
  • Mappen van karton A4 met drie flappen en een rug van 0,5 cm
  • Mappen van karton A5 met visitekaartjeshouder en een rug van 0,5 cm

Met onze handige online editor kunt u eenvoudig een ontwerp maken voor uw kartonnen mappen met logo, afbeelding en tekst. Heeft u hulp nodig bij uw ontwerp of heeft u speciale verzoeken? Schakel dan onze professionele vormgevers in. Zij kunnen u helpen bij het corrigeren, bewerken of creëren van uw bestanden. Bestel uw kartonnen mappen eenvoudig online en ontvang ze thuis of op kantoor.

Gelamineerde en veredelde dossiermappen van karton

Om de buitenkant van uw nieuwe kartonnen dossiermappen te beschermen tegen krassen, raden wij aan om ze te lamineren, glanzend, mat of met soft-touch. Soft-touch-laminering geeft de map een luxe uitstraling en voelt tegelijkertijd prettig zacht aan. Met veredeling geeft u bepaalde details van de afbeelding een metallic of reliëfeffect. Met goudkleurige of zilverkleurige laminering kunt u details van uw afbeelding uitlichten en met spotlak krijgen ze een bijzonder 3D-effect. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer unieke kartonnen mappen.

Documentenmappen online bestellen: snelle levering

Bij Pixartprinting kunt u uw nieuwe mappen van karton snel en eenvoudig personaliseren en bestellen. Maak uw keuze uit de verschillende configuratieopties en download op deze pagina de handige template met onze instructies voor het correct instellen van het drukbestand. Zo weet u zeker dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Bestel snel uw documentenmappen van hoge kwaliteit, gedrukt in hoge resolutie met de nieuwste technologieën.

Dankzij onze snelle levering heeft u uw bestelling binnen enkele dagen in huis. Heeft u vragen over een bestelling, over onze producten of heeft u speciale verzoeken? Onze klantenservice helpt u graag verder.

Kartonnen mappen en andere promotiematerialen

Bij Pixartprinting bent u zeker van hoogwaardig drukwerk voor een scherpe prijs. We bestuderen nauwkeurig de eigenschappen van elk materiaal en zijn altijd op zoek naar de beste druktechnieken.

Dankzij ons ruime assortiment bieden we voor elk communicatieproject een efficiënte oplossing, of het nu gaat om kantoordrukwerk of beursmaterialen. Van visitekaartjes, flyers en etiketten tot aan posters en beursdisplays: Pixartprinting heeft het allemaal.

Naast mappen van karton vindt u in ons ruime online assortiment nog talloze andere producten om uw projecten op originele wijze aan uw medewerkers en klanten te presenteren. Doe inspiratie op bij onze personaliseerbare catalogi. Ook hebben we folders, verkrijgbaar in diverse formaten.