Mappen zonder flappen

De mappen zonder flappen zijn eenvoudige middelen om documenten te ordenen en op te bergen. U kunt de buitenkant naargelang de inhoud personaliseren en uw kantoor opgeruimd houden zonder rondslingerende papieren in kasten en op bureaus.

  • A4 en A5
  • Ook voor- en achterkant bedrukt

Mappen zonder flappen: personaliseerbare eenvoud en elegantie

Wilt u mappen zonder flappen bestellen om uw documenten te bewaren en presenteren? Bij Pixartprinting kunt u gepersonaliseerde mappen zonder flappen laten drukken die er direct uitspringen en perfect bij de huisstijl van uw bedrijf passen. Laat uw logo of een speciaal ontworpen afbeelding op de nieuwe map drukken, waardoor de map een geweldig visitekaartje is voor medewerkers en klanten. Eenvoudig en elegant, de mappen zonder flappen worden gebruikt door professionals om hun projecten te presenteren, maar worden ook op kantoor gebruikt om documenten te ordenen die anders de bureaus en kasten zouden overspoelen. De mappen zijn gemaakt van karton, een licht maar duurzaam materiaal, bijzonder geschikt om bedrukt te worden. Uw afbeeldingen worden op hoge resolutie op de mappen gedrukt en hebben schitterende kleuren en scherpe details. Voor een extra tintje elegantie voor uw nieuwe mappen zonder flappen kunt u bovendien ook kiezen voor laminering en veredeling. Met de laminering wordt het oppervlak ook beschermd tegen eventuele krassen, terwijl met de veredeling enkele details van uw afbeeldingen er extra uitspringen.

Presenteer uw projecten op de best mogelijke manier met de gepersonaliseerde mappen zonder flappen!

Gaat u uw nieuwe project aan een klant presenteren? Wilt u dat op een originele manier doen? Pixartprinting is de perfecte afdrukpartner om uw beste ideeën vorm te geven! Maak een gepersonaliseerde map op basis van het projectthema door alle configuratieopties op deze pagina ten volle te benutten:

  • Formaat: kies het formaat van de map, A4 of A5 afhankelijk van uw wensen.
  • Afdrukaanwijzingen: u kunt uw afbeeldingen op de voor- en achterkant van de map afdrukken, of op één kant.
  • Laminering: door het oppervlak te lamineren is de map nog beter beschermd tegen krassen of andere beschadigingen.
  • Veredeling: om bepaalde details van de afbeelding op de map te laten opvallen, is de veredeling de perfecte oplossing. Met de laminering wordt er een folie met metalliserend effect (goud of zilver) aangebracht op bepaalde delen van de afdruk, om sommige details extra te laten schitteren. Met de spotlak kunnen sommige details extra voelbaar worden.

Aan u de keus. Geef vorm aan uw gepersonaliseerde mappen zonder flappen: uniek en voor u op maat gemaakt!

Bestel uw nieuwe mappen zonder flappen in een paar klikken

Wanneer u uw product geconfigureerd heeft, kunt u op deze pagina de handige template downloaden en de instructies van onze ontwerpers. Volg de aanwijzingen voor een goede instelling van uw afdrukbestand en het resultaat zal helemaal aan uw verwachtingen voldoen: mappen zonder flappen gedrukt op hoge resolutie. Dankzij onze snelle en stipte leveringen ontvangt u uw nieuwe, gepersonaliseerde mappen snel op uw kantoor. Profiteer van de aanbieding en onthoud dat u, in geval van vragen of speciale verzoeken, kunt vertrouwen op onze klantenservice. Die staat altijd voor u klaar in elke fase van de aankoop.

Mappen zonder flappen en andere personaliseerbare kantoorartikelen

In ons online assortiment hebben we een breed scala aan personaliseerbare kantoorartikelen: mappen zonder flappen, pennen, potloden, agenda's, stempels en nog veel meer. Kijk ook eens naar onze sleutelkoorden met gepersonaliseerd koord, waarmee uw medewerkers direct opvallen. Bij onzetechnische gadgets kunt u bovendien ideeën opdoen voor originele relatiegeschenken voor collega's of klanten.