Yogi-koord met loskoppelbare sluiting

Sleutelkoord van polyester voor naambadge of sleutels. Met veiligheidssluiting conform de Europese wetgeving om verstikking te voorkomen, en gesp tussen de badge en het koord.

  • Productafmetingen: 51 x 2,5 cm
  • Zone voor afdruk: 26 x 1,9 cm
  • Gewicht: 27 g

Zeer comfortabel, uiterst veilig.

Zoekt u een handig, functioneel en betrouwbaar relatiegeschenk, dan is sleutelkoord met afneembare gesp Yogi het juiste product voor u. Doe uw klanten een polyester keycord cadeau waaraan ze hun badge kunnen bevestigen: dit geschenk zorgt ervoor dat klanten zowel hun badge als uw merk niet vergeten. Dit artikel is in lijn met de Europese wetgeving: de veiligheidsgesp voorkomt verstikking. De andere sluiting bevestigt de badge aan het keycord.

Laat een teken achter op dit koord

Print het logo of de boodschap van uw bedrijf op de badge: de gebruikte techniek is zeefdruk met 1 of 2 kleuren, op een oppervlak van 260x19 mm. Als eerste kleur kunt u een aangepaste kleur opgeven of gebruik maken van de 12 standaardopties op de site. Ook is het mogelijk om een tweede kleur te kiezen: ook in dit geval kunt u gaan voor een aangepaste kleur of kiezen uit 11 standaardkleuren.

Het sleutelkoord is beschikbaar in 7 kleuren: rood, royal blauw, oranje, marineblauw, zwart, wit of appelgroen.

Gebruikstoepassingen

Dit handige sleutelkoord is altijd een gewaardeerd geschenk. Deel dit gadget uit tijdens evenementen zodat het publiek zich u en uw merk steeds zal herinneren. Bestel hem ook voor uw eigen bedrijf en doe uw werknemers dit handige artikel cadeau.

Met welke producten kunt u het keycord combineren?

Vindt u dit product leuk maar wilt u alleen het koordgedeelte personaliseren, kijk dan eens naar sleutelkoord Iago. Alle producten om uw bedrijf te promoten: bekijk onze gadgets die u kunt personaliseren, in de categorie kantoorbenodigdheden en nog veel meer.