Pasjes met magneetstrip

Ideaal als toegangspasjes of identiteitsbadges. Verkrijgbaar in verschillende diktes en basiskleuren. Ze kunnen tevens geperforeerd worden.

Online magneetkaarten drukken

Gepersonaliseerde magneetkaarten van Pixartprinting: unieke producten

Dit product behoeft geen uitleg meer. Magneetkaarten worden in elke professionele en commerciële omgeving gebruikt en zijn inmiddels ook onmisbaar bij talloze dagelijkse bezigheden.

Waar worden magneetkaarten voor gebruikt?

Magneetkaarten en -badges zijn ideaal voor situaties met geautomatiseerde betaalprocessen (zoals pinbetalingen) of toegangscontrolesystemen (zoals de toegang tot kantoren of hotelkamers), evenals in die werksituaties waarin u de aanwezigheid en activiteiten van uw collega's moet controleren.

Formaten

Onze magneetkaarten zijn verkrijgbaar in het standaardformaat van 8,5 x 5,4 cm, en dubbelzijdig bedrukbaar. We bieden 3 soorten magneetstrips. Vraag online een prijsopgave aan en ontdek alle personalisatieopties van Pixartprinting.

Uw pasje personaliseren

U kunt niet alleen voor verschillende pvc-diktes kiezen (0,5 en 0,76 mm), maar bij de dikte 0,76 mm kunt u ook kiezen voor de transparante variant. Daarnaast zijn er gouden, zilveren of parelwitte metallic effecten mogelijk. Op elk model kan een wit gezeefdrukt handtekeningveld toegevoegd worden.

Prijsopgave en aankoop

Maak direct een online prijsopgave op onze site, ontvang alle informatie over de details van uw bestelling en ga dan verder met uw aankoop. Naast onze magneetkaarten, hebben we nog meer pasjes van pvc. Pixartprinting heeft voor ieder wat wils, ontdek ze allemaal. Maak uw bestelling compleet met gepersonaliseerde notitieblokken of A4-mappen met kaartjeshouder.

Pixartprinting: we geven waarde aan uw producten

Wij bieden een allround dienstverlening. We zorgen er niet alleen voor dat de afdrukken van de hoogste kwaliteit zijn - door constant ons machinepark en alle randapparatuur in te zetten - maar we bestuderen ook continu de nieuwste toepassingen om innoverende producten te ontwikkelen die altijd aan de meest complexe eisen van de markt kunnen voldoen.