Tassen met hengsels

Katoenen en nonwoven tassen, verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten en met of zonder vouwbare zijkanten. Afdruk op voor-/achterkant, ook verschillend, tot 2 kleuren voor nonwoven en tot 3 kleuren voor katoen.

Stop al uw ideeën in een gepersonaliseerde draagtas

Op een beurs lopen we vaak van stand naar stand met een steeds grotere stapel informatiemateriaal. Na een poosje wordt het erg lastig om alles zo mee te dragen en gaan we op zoek naar de gadget bij uitstek: een stoffen tas. Daarom gaan stoffen tassen als warme broodjes over de toonbank. Met een gepersonaliseerde tas dragen klanten uw merk de hele beurs over en na het evenement ook in hun dagelijks leven.

Pixartprinting biedt u de kans om uw eigen stoffen tassen te creëren en personaliseren met verschillende opties:

  • Materiaal: kies uit 100% natuurlijk katoen van 135 g of nonwoven, 80% gerecycled polypropyleen, zeer milieuvriendelijk.
  • Formaat: er zijn vier formaten beschikbaar voor de nonwoven tassen - allemaal met vouwbare zijkanten - en drie formaten voor de katoenen tassen – twee met vouwbare zijkanten en een zonder.
  • Kleur: onze nonwoven tassen zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en de katoenen in vier.
  • Afdruk: de nonwoven tassen kunt u in een of twee kleuren laten bedrukken en de katoenen tot aan drie kleuren, met de keus uit twaalf Pantone-kleuren.
  • Afdrukstand: u kunt alleen de voorkant laten personaliseren, of de voor- en achterkant met hetzelfde design, of de voor- en achterkant met een ander design.

In de tassen met vouwbare zijkanten kunt u bovendien meer kwijt dan in de standaard draagtassen, waardoor u alles mee kunt nemen wat u nodig heeft.

Zo worden tassen nog een manier waarmee u uw merk en uw boodschap de wereld in kunt sturen, maak er optimaal gebruik van! Er zijn talloze gelegenheden om te pronken met uw gepersonaliseerde tassen: in uw winkel voor de aankopen van uw klanten, op de beurs als geschenk voor bezoekers of laat uw logo erop drukken en maak er een echt e-commerce product van. Bovendien heeft u bij de organisatie van een beurs of een evenement veel promotionele producten nodig en stoffen tassen zijn hier een van de populairste van. Personaliseer ze met het logo, de datum en de kleuren van het evenement en gebruik ze als draagtas voor een monsterkit die u aan iedereen kunt geven!