Klassieke balpen

Verhoog de zichtbaarheid van uw merk met onze op maat bedrukte balpen! Met volledige wikkelbedrukking en een kliksysteem. Perfect voor evenementen en weggeefacties, waardoor het eenvoudig is om uw bedrijf te promoten.

  • Inktkleur: Zwart
  • Productafmetingen: 13 x ø 1,11 cm
  • Afdrukafmetingen: 6,71 x 3,4 cm
  • Gewicht: 10 g

Prettig in gebruik, handig en altijd nodig

Bent u op zoek naar een praktisch relatiegeschenk dat altijd gewaardeerd wordt, dan is kunststof balpen Nash (lengte 14 cm, diameter 1,3 cm) misschien iets voor u. Zijn lichte gewicht (slechts 11 gr) en soft touch grip maken het schrijven aangenaam en het klikmechanisme zorgt voor maximaal gebruiksgemak.

Laat een teken achter op uw gadget

Laat een blijvende indruk na bij uw klanten door balpen Nash te personaliseren en op een gedeelte van de pen uw boodschap of logo af te drukken. Er zijn hiervoor twee technieken beschikbaar. Digitale vierkleurendruk (op een oppervlak van 60x8 mm op het artikel) of tampondruk met 1 of 2 kleuren (op een oppervlak van 60x6 mm). Bij tampondruk heeft u voor de eerste kleur de keuze uit maar liefst 12 standaardmogelijkheden; u kunt ook uw eigen kleur opgeven. De tweede kleur is niet verplicht. Wilt u ook een tweede kleur, dan kunt u kiezen uit uw aangepaste kleur plus de 11 standaardopties op de site.

Bovendien heeft u negen keuzemogelijkheden voor de kleur van de pen zelf: rood, groen, oranje, blauw, zwart, geel, paars, fluorescerend roze en appelgroen.

Gebruikstoepassingen

Balpen Nash is handig en eenvoudig mee te nemen en is daarmee ideaal voor uw evenementen. Deel zo veel mogelijk pennen uit en laat een blijvende herinnering achter bij het aanwezige publiek. Dit artikel is ook perfect voor op kantoor: zo hebt u ze altijd binnen handbereik om aan klanten te geven.

Aanverwante producten

Gebruik deze pen om uw afspraken te noteren in Klassiek notitieboekje A5 Spectrum. Ook vindt u op onze site talloze andere gepersonaliseerde gadgets, waaronder kantoorgadgets.