Klassiek notitieboekje A5 Spectrum

A5-notitieboekje met kaft van pvc bekleed karton met bijpassende elastieksluiting en leeslint. 96 gelinieerde pagina's van wit ongecoat papier 60 g.

  • Afmetingen: 21 x 14,8 x 1,2 cm
  • Drukafmetingen: 5,5 x 5,5 cm
  • Gewicht: 255 g

Mis nooit een kans om op te vallen

Bent u altijd op zoek naar nieuwe manieren om uw merk te promoten? Dan hebben wij een nuttig en stijlvol product voor u, een blijvend aandenken voor uw klanten: ons Klassieke Notitieboekje A5 Spectrum.

Gebruikstoepassingen

Dankzij het verfijnde uiterlijk, is dit notitieboekje perfect als aandenken voor uw klanten: zowel voor nieuwe als trouwe klanten. U kunt ze uitdelen op evenementen, waardoor u nog zichtbaarder bent. Bovendien kunt u dit notitieboekje ook zelf gebruiken om uw bedrijf te promoten. Elke keer dat u het tevoorschijn haalt, wordt uw logo gezien.

Personaliseer uw notitieboekje

Het notitieboekje heeft een kaft van pvc-bekleed karton en 96 gelinieerde pagina's van ongecoat wit papier 60 g. Dankzij de elastieksluiting en het bijpassende leeslint is het notitieboekje nog stijlvoller. Uw klanten zullen het gemak van het notitieboekje zeker waarderen, met zijn bescheiden afmetingen (21x1,2x14,8 cm) en gewicht (slechts 255 g).

U kunt de kaft naar hartenlust aanpassen.

  1. Kleur: er zijn zeven kleuren beschikbaar. Kies uit koningsblauw, appelgroen, zilver, azuurblauw, magenta, geel en marineblauw.
  2. Zeefdruk met 1 kleur 90x190 mm: u kunt kiezen uit 12 voorgedefinieerde kleuren of zelf een kleur aangeven.
  3. Tampondruk 55x55 mm: voor de eerste kleur kunt u kiezen uit 12 voorgedefinieerde kleuren of uw eigen kleur. Als u ook een tweede kleur wenst, heeft u de keuze uit 11 voorgedefinieerde en een eigen kleur.

Producten om te combineren met het Klassieke Notitieboekje A5 Spectrum

U kunt visitekaartjes drukken om nog meer indruk te maken op uw klanten. Zoekt u nog andere relatiegeschenken, kijk dan eens bij onze gadgets.