Schappendisplays

3 verschillende modellen Schappendisplays van honingraatkarton. De displays zijn stevig en duurzaam, perfect voor het etaleren van een breed scala aan producten in winkels of op beurzen. Ook geschikt voor zwaardere producten.

Verzorg uw presentatie

Stevig, ruim en stijlvol: voor uw ruimtes heeft u het beste nodig. Nu kunt u uw producten op originele wijze etaleren, dankzij de schappendisplays van honingraatkarton. Uw innovatieve stijl zal door uw klanten gewaardeerd worden.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Er zijn drie verschillende schappendisplays verkrijgbaar: kies uw favoriete model, vanaf een formaat van 80x48x170 cm.

  1. Display met vier ruime planken op drie staanders en een grote achterzijde met topbord, slechts aan één kant personaliseerbaar.
  2. Model met vier ruime planken en een grote achterzijde met topbord, slechts aan één kant aanpasbaar.
  3. Display met vier ruime planken en een achterzijde met veel ruimte aan de zijkant en topbord, slechts aan één kant personaliseerbaar.

Gebruikstoepassingen

De schappendisplays zijn ideaal voor de uitstalling van allerlei soorten producten. U kunt uw producten in de juiste stijl etaleren; dankzij de ruime planken past er een groot aantal artikelen. De displays zijn dan ook geschikt voor evenementen als hobbybeurzen, maar ook voor ondernemingen als kroegen en boekenwinkels.

Producten om te combineren met onze schappendisplays

Als u een modulaire display nodig hebt en tegelijkertijd het originele karakter van het karton wilt, dan is de torendisplay het product voor u. Maak de presentatie van uw producten compleet met onze verpakkingen.