Dubbelzijdige outdoor rolbanner

Wie zegt dat rolbanners alleen binnen gebruikt kunnen worden? Pixartprinting biedt een dubbelzijdige display om uw boodschap ook buiten te tonen, zoals op openluchtfestivals, beurzen en markten of concerten in de buitenlucht.

  • Met draagtas
  • Ook alleen afdruk
  • Montage-instructies

Val op met de nieuwe dubbelzijdige outdoor rolbanner

Twee kanten, één boodschap

Als u denkt dat uw winkel meer verdient dan een standaard uithangbord, heeft Pixartprinting de oplossing: onze nieuwe dubbelzijdige outdoor rolbanner. Trek de aandacht van alle voorbijgangers met een "dubbele" boodschap. Dankzij de outdoor rolbanner vermenigvuldigt uw boodschap zich en is hij zichtbaar van beide kanten.

Waarom kiezen voor de reclamerolbanners van Pixartprinting?

Anders dan de klassieke displays, heeft de dubbelzijdige outdoor rolbanner een met water of zand verzwaarbare voet, waardoor hij weer- en windbestendig is.

Hebben uw laatste reclamedisplays u verlaten in een windvlaag? Onze nieuwe outdoor rolbanner is stabieler en duurzamer: hij is voorzien van veren in de verzwaarbare voet, waardoor hij in de wind meedeint en het frame niet beschadigt.

De steunvoet is ook voorzien van een extra voetje waardoor de reclamerolbanners nog steviger op de grond staan.

De afdruk in hoge definitie op EcoFlat zorgt voor de beste kleurkwaliteit en een duurzame boodschap.

Schrik niet van de afmetingen van de reclamedisplays, ze zijn makkelijk te verplaatsen! De dubbelzijde outdoor rolbanner wordt geleverd in een handige beschermhoes: de wieltjes en de handgreep van de display steken uit de hoes, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen.

Gebruikstoepassingen

Onze rolbanners doen het geweldig buiten de winkel of op openluchtbeurzen, tussen de ene stand en de andere. Elke outdoor gelegenheid is perfect om uw boodschap te promoten. Wat is er beter dan de dubbelzijdige outdoor rolbanner?

Aanbevolen producten

Voor de beste combinatie met uw outdoor reclamedisplays, ontdek onze gepersonaliseerde flyers.