Paalbanier

Laat uw stad spreken via paalbanieren. Deze reclamevlaggen voor buiten zijn ontworpen om aan lantaarnpalen te worden bevestigd, waarbij uw boodschap in beide richtingen wordt getoond. Maak reclame voor uw evenement of promoot uw boodschap in grote straten of in de buurt van uw winkel.

  • 2 modellen
  • 5 formaten
  • Ook alleen afdruk

Buitenvlag: laat uw straat praten!

Bedruk verticale reclamevlaggen met Pixartprinting

Pixartprinting biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en voordelig buitenvlaggen te bedrukken. Met buitenvlaggen bedoelen we banners die aan (lantaarn)palen langs de weg kunnen worden bevestigd, in de buurt van een winkel of langs drukke routes.

Onze buitenvlaggen zijn de perfecte manier om ook buiten uw winkel de aandacht op uw merk te vestigen, of om langs drukke routes reclame te maken voor evenementen.

Wat zijn paalbanieren?

Onze paalbanieren of buitenvlaggen zijn frames die bestaan uit twee stangen en een doek van variabele hoogte die aan (lantaarn)palen bevestigd kunnen worden. Pixartprinting biedt u de mogelijkheid om zowel enkelzijdige als dubbelzijdige paalbanieren te bestellen, voorzien van spleetopeningen en oogjes voor stabiliteit en eenvoudige bevestiging aan de paal. Het zijn polycarbonaat oogjes met hoge weerstand en treksterkte.

Uw ontwerp wordt gedrukt op windbestendig vlaggendoek van 115 g, een grof geweven duurzaam doek dat gewassen kan worden. De afdruk wordt gerealiseerd met 6 kleuren en een resolutie van 600 dpi en gaat tot aan twee jaar mee bij gebruik buiten.

Productopties: waar kunt u uit kiezen?

Om voordelige gepersonaliseerde vlaggen te maken, biedt Pixartprinting u de volgende personaliseringsopties:

  • Model: enkelzijdig of dubbelzijdig
  • Formaat: u kunt kiezen uit vijf verschillende formaten (800x200 cm, 80x150 cm, 80x100, 80x75 cm, 80x50 cm)
  • Productconfiguratie: bestel het doek en het frame of alleen het doek

Dankzij deze verschillende opties kunt u uw buitenvlaggen echt uniek maken en trekken uw merk en boodschap zeker de aandacht van voorbijgangers. Onze paalbanieren zijn belangrijke communicatiemiddelen waarmee u niet alleen in de winkel, maar ook daarbuiten de aandacht op u vestigt.

Ze zijn perfect als herkenningsmiddel voor winkels en kunnen ook gebruikt worden bij evenementen. Dan kunt u bijvoorbeeld reclame maken voor een tentoonstelling, een beurs of een andere gelegenheid, door uw boodschap langs de weg of op drukke plekken te tonen.

Waarom kiezen voor Pixartprinting?

Bij Pixartprinting kunt u uw vlaggen direct online bestellen. Selecteer op de productpagina alle gewenste opties, kies de beste leverdatum en plaats uw bestelling. Daarna hoeft u alleen nog maar het afdrukbestand te uploaden en te wachten tot het product bij u wordt afgeleverd. Bij Pixartprinting koopt u paalbanieren voor een buitengewone prijs, waarbij afdrukkwaliteit gecombineerd wordt met concurrerende prijzen en snelle levertijden.

Aanverwante producten

Onze buitenvlaggen zijn slechts een van de vele producten voor uw communicatie en bedrijf. In de categorie displays voor buiten vindt u talloze producten om uw winkel, product of dienst te promoten.

Ontdek bijvoorbeeld de Double Board Outdoorbanner, een zeer stevige en stabiele dubbelzijdige outdoorbanner die tegen alle weersomstandigheden bestand is. Dankzij de veren is het bord zeer flexibel en raakt het frame niet beschadigd als het stevig waait. Kijk ook eens naar onze Gazebo's, Sideline Banners en Muurframes met Spandoek: kies het instrument dat uw boodschap het best ondersteunt.