Gekleurde plastic verzendzakken

Verstuur uw pakjes, documenten of producten met onze gekleurde verzendzakken. Dankzij drie verschillende kleuren en de volledige personalisatie kunt u een unieke verzendzak creëren met uw eigen ontwerp en logo. Bestel ze voor uw webshop voor kleding, verzorgingsproducten of handgemaakte artikelen. Dankzij de scheurvaste sluiting zijn ze ook ideaal voor belangrijke en vertrouwelijke documenten.

Betrouwbaarheid en karakter in één

Stijl en privacy in één product: met de gekleurde plastic verzendzakken geeft u een persoonlijke touch aan uw verzendingen, waardoor ze uniek en direct herkenbaar zijn. U kunt het uiterlijk van de verzendzak aan uw wensen aanpassen en uit de verschillende opties kiezen.

  1. Formaat: er zijn twee maten verkrijgbaar, 25x35 cm en 35x45 cm.
  2. Basiskleur: u kunt kiezen uit geel, groen en grijs.
  3. Materiaal: de gekleurde verzendzakken zijn gemaakt van polyethyleen, een waterdicht en stevig soort plastic. Dankzij de dubbele laag, de witte buitenkant en zwarte binnenkant is de privacy van de inhoud gegarandeerd.
  4. Kleur van de afdruk: naast de 6 opties die wij bieden kunt u ook een eigen kleur opgeven.
  5. Personalisatie: u kunt kiezen uit 3 mogelijkheden. Als u besluit alleen de voorkant te bedrukken, kunt u kiezen uit een gedeelte van 20x25 cm of een groter oppervlak van 20x30 cm. U kunt ook twee afbeeldingen van 20x25 cm aan beide zijden printen.

Profiteer van de veelzijdigheid van de gekleurde verzendzakken

Deze verzendzakken zijn vanwege hun stevigheid en scheurvaste sluiting uitstekend om uw belangrijke en vertrouwelijke documenten te verzenden. U kunt van de personalisatiemogelijkheden gebruikmaken om mooie creaties te maken: uw klanten en zakenrelaties zullen uw verzendingen veilig ontvangen en onder de indruk zijn van de stijlvolle verzendzakken.

Andere handige producten voor uw verzendingen

De gekleurde plastic verzendzakken vormen een uitstekend compromis tussen betrouwbaarheid en stijl. Voor een goede bescherming van gevoelige inhoud zijn de plastic verzendzakken ideaal. Er is een ruime keus uit formaten en een van de modellen heeft ook een uitgesneden handvat. Als u stijl belangrijk vindt en van een uniek karakter houdt, dan zijn onze plein-enveloppen perfect: volledig personaliseerbaar en ideaal voor een kleurrijke correspondentie.