Premium verpakkingen

Creëer voor een kwaliteitsproduct een speciale verpakking: wij bieden u tal van personaliseringsopties om uw doos op een unieke manier te laten opvallen.

Veredelingen
Een woord, een detail of de hele doos: dankzij de verschillende veredelingen kunt u bepaalde delen van de verpakking of zelfs het hele oppervlak decoreren! Kies uit diverse lamineringen en 3D-lak.
VERLICHT
Verschillende materialen
Voor uw verpakkingen kunt u kiezen uit standaard of stijlvollere materialen: klassiek, premium ongecoat of ivoorkleurig reliëfkarton. Voor uw zendingen of voor delicate of zware producten hebben we ons stevige golfkarton.
KIES
Lamineringen
Om ervoor te zorgen dat uw afdruk wordt beschermd, lang meegaat en de kleuren en details mooi uitkomen, kunt u drie verschillende lamineringen voor uw verpakkingen kiezen: een matte of glanzende laminering voor een klassiek effect, of een soft-touch laminering voor een opvallend resultaat.
BESCHERM
Gepersonaliseerde uitsnede
Om uw dozen te decoreren of de inhoud te tonen, bieden we u de mogelijkheid om kleine openingen of vensters te creëren in elke gewenste vorm. Bovendien kunt u de doos met meerdere openingen personaliseren die elk een andere vorm hebben en deze optie gebruiken als creatieve gimmick en als venster voor uw product. Of het nu gaat om uw merknaam, uw logo of een simpel rond gaatje, wij kunnen elke vorm uit uw verpakking stansen.
PERSONALISEER
Bedrukking van de binnenkant
Personaliseer uw kartonnen verpakkingen zowel aan de buiten- als de binnenkant: print afbeeldingen en tekst en bezorg uw klanten een onverwachte uitpakervaring. Maak unieke dozen!
VERRAS