Verpakkingen voor kleding

We bieden talloze modellen voor het verpakken van kleding: hulsdoosjes, doosjes met klepsluiting, ovale doosjes, flat bags, klassieke dozen of dozen met magneetsluiting. En als u ze moet verzenden, kunt u niet zonder verzenddozen en verpakkingen voor e-commerce.

Kies zelf wat je
het liefste wilt
tot -70%
*disclaimer
*De aanbieding geldt van 27/11 00:00 tot 28/11 23:59 voor op het hele assortiment met variërende kortingen tot 70%, met selectie van de langste levertermijn. Maximaal 3 opdrachten per klant voor elke categorie met korting. Het maximale toegestane bedrag per opdracht is € 500,00. De categorieën met korting komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de productcategorieën op de website.
zoom icon
Keep calm and... kies uw verpakking!
Stropdassen, sokken, T-shirts, blouses, maar ook riemen, omslagdoeken, sjaals, etc.: voor elk van uw kledingproducten heeft u een ruime keuze aan verpakkingen die u bovendien kunt personaliseren qua afmetingen, materialen en afwerkingen.
En als u toevallig uw producten moet verzenden...
Als u uw producten rechtstreeks naar uw klanten moet verzenden, doe dat dan veilig met onze verzenddozen: ze beschermen niet alleen de inhoud dankzij het stevige golfkarton, maar door de buiten- en binnenkant te bedrukken kunt u bovendien reclame maken voor uw merk en uw klanten verrassen met een bijzondere uitpakervaring.
ONTDEK
De verpakking is niet compleet zonder de bijpassende tas
Maak uw verpakking compleet met de shopping bags: deze papieren tassen zijn verkrijgbaar in vele modellen, kleuren en materialen, en vormen de ideale aanvulling om uw kleding te verpakken. Is er een betere manier om reclame te maken dan slenterende klanten met uw gepersonaliseerde papieren tassen in de hand?
PERSONALISEER