Doosjes voor visitekaartjes

Bewaar je visitekaartjes in een handig gepersonaliseerd doosje. Er passen 50 tot 75 visitekaartjes in, afhankelijk van de papiersoort en het gewicht. Het doosje kan gelamineerd en veredeld worden. 

Compact, praktisch en stijlvol

Nadat u uw visitekaartjes heeft laten drukken, heeft u een doosje nodig om ze altijd mee te nemen. Met het doosje van Pixartprinting heeft u uw contactgegevens altijd binnen handbereik. En het doosje is ook nog eens compact (9,5x3x6 cm). U kunt hem helemaal uniek maken door gebruik te maken van alle personaliseringsopties.

Print het perfecte doosje

Allereerst kiest u of u de buitenkant van het doosje wilt lamineren. Zo ja, dan heeft u de keuze uit een glanzende of matte laminering.

Maar er zijn nog meer veredelingsopties waar u voor kunt kiezen. U heeft de volgende mogelijkheden. 3D-lak, transparant en extra dik, om de door u aangegeven delen van het ontwerp te verfijnen en voelbaar op te laten vallen. Spotlak, om uw ontwerpen extra te laten glanzen. En tot slot selectieve laminering (goud- of zilverkleurig) waarbij middels warmfoliedruk een folie op bepaalde delen van uw ontwerp wordt aangebracht, waardoor ze mooier worden en echt in het oog springen.

Producten om te combineren met de doosjes

Om uw visitekaartjes netjes te houden, kunt u ook eens kijken naar onze visitekaartjeshouders.