Sieradendoosjes

Talloze modellen, formaten en opties om een unieke verpakking te creëren die bij uw sieradenmerk past. Maak indruk op uw klanten en bezorg ze een verrassende uitpakervaring. Ideaal als geschenkverpakkingen.

Kies zelf wat je
het liefste wilt
tot -70%
*disclaimer
*De aanbieding geldt van 27/11 00:00 tot 28/11 23:59 voor op het hele assortiment met variërende kortingen tot 70%, met selectie van de langste levertermijn. Maximaal 3 opdrachten per klant voor elke categorie met korting. Het maximale toegestane bedrag per opdracht is € 500,00. De categorieën met korting komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de productcategorieën op de website.
zoom icon
Voor al uw sieraden
De mogelijkheden zijn eindeloos! De verschillende modellen zijn geschikt voor allerlei soorten producten: ringen, oorbellen, kettingen, armbanden, maar ook horloges!
Personaliseer ze naar wens!
De verpakkingen zijn niet zomaar doosjes, maar vormen onderdeel van het geschenk! Draag daarom zorg voor elk detail: de vorm van het doosje, het materiaal, het formaat, de interne uitsnede of de unieke bedrukking van de binnenkant.
Veilig en verrassend
Vertrouw op onze verzendverpakkingen om uw producten veilig te verzenden. Naast maximale bescherming bieden ze een unieke uitpakervaring voor uw klanten. Kies het meest geschikte model en bedruk het aan de binnenkant voor een verrassingseffect.
CREËREN