Dozen voor voorwerpen

Om wat voor voorwerp het ook gaat, wij hebben de perfecte verpakking om het niet alleen te bewaren en mooi aan te kleden, maar ook om het te verzenden. Ontdek ons uitgebreide assortiment doosjes (ophangbaar, met venster, verstevigd), ovale doosjes, hulsdoosjes, geschenkdoosjes, de talloze modellen flexibele verpakkingen en het ruime aanbod verzenddozen.

Kies zelf wat je
het liefste wilt
tot -70%
*disclaimer
*De aanbieding geldt van 27/11 00:00 tot 28/11 23:59 voor op het hele assortiment met variërende kortingen tot 70%, met selectie van de langste levertermijn. Maximaal 3 opdrachten per klant voor elke categorie met korting. Het maximale toegestane bedrag per opdracht is € 500,00. De categorieën met korting komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de productcategorieën op de website.
zoom icon
Eindeloze keuzemogelijkheden
U hoeft alleen maar te kiezen: wij bieden talloze mogelijkheden om uw voorwerpen op te bergen, te beschermen en te verfraaien. Ontdek het meest geschikte model, vind het perfecte formaat en kies uit de vele verkrijgbare materialen.
Your packaging is the best ambassador for your brand
De dozen voor uw producten zijn veel meer dan een simpele verpakking, ze zijn uw belangrijkste reclamemateriaal. Laat elke doos spreken, beschrijf uw product en bedruk de binnenkant om de inhoud en details over te brengen. Geef uw product een stem en trek de aandacht van uw klanten.
Kiezen voor onze verpakkingen is kiezen voor een duurzame aanpak
Het karton van onze dozen is FSC®-gecertificeerd: dit betekent dat we papier gebruiken dat afkomstig is uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen. Bovendien kunnen papier en karton volledig worden gerecycled en kunt u lage hoeveelheden bestellen, waardoor onnodige verspilling wordt voorkomen. En dankzij de flat bags kunt u ruimte besparen en transportkosten optimaliseren.