Verpakkingen voor attenties en bedankjes

Welke attentie of bedankje wilt u aan uw gasten meegeven na het feest? Wat voor aandenken u ook heeft bedacht, presenteer het met de juiste verpakking. Kies het meest geschikte formaat uit de vele modellen: gondeldoosjes, hulsdoosjes, cadeauzakjes en vele andere doosjes die uw geschenk mooi verpakken.

Kies zelf wat je
het liefste wilt
tot -70%
*disclaimer
*De aanbieding geldt van 27/11 00:00 tot 28/11 23:59 voor op het hele assortiment met variërende kortingen tot 70%, met selectie van de langste levertermijn. Maximaal 3 opdrachten per klant voor elke categorie met korting. Het maximale toegestane bedrag per opdracht is € 500,00. De categorieën met korting komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de productcategorieën op de website.
zoom icon
Onvergetelijke ceremonies verdienen een gedenkwaardige verpakking
Bruiloften, doopfeesten en jubilea zijn unieke momenten: geef een leuk aandenken mee en presenteer uw bedankje in een unieke verpakking.
Een verpakking om te bewaren!
Maak uw verpakking zo mooi dat iedereen haar wil bewaren. Probeer de goud- of zilverkleurige veredeling of 3D-lak op een naam of datum, of laat de vorm van een hart aan één zijde eruit stansen. Print een onverwacht berichtje aan de binnenkant en verras degene die uw cadeautje opent!