Plunjezak Oregon

Oregon premium rugzak. Open hoofdvak met katoenen trekkoordsluiting. Katoen, 100 g/m².

  • Afmetingen: 33 x 44 cm
  • Afdrukafmetingen: 23 x 32 cm
  • Gewicht: 56 g

Uw merk prominent in beeld

Zoekt u een artikel dat in het dagelijks leven altijd van pas komt en een groot promotiepotentieel heeft? Dan is de katoenen plunjezak Oregon het antwoord. Dankzij het compacte formaat (33x44 cm) en geringe gewicht (56 gr) is dit een handzaam en licht artikel; maar door de ruime inhoud kunt u er allerlei spullen in kwijt. Door de trekkoordsluiting en de schouderkoorden waarmee u de plunjezak als rugzak kunt dragen is dit product comfortabel in gebruik.

Profiteer van het ruime oppervlak van dit artikel om uw logo en boodschap te laten zien, en maak gebruik van de personalisatiemogelijkheden op de voorkant van de plunjezak. Het bedrukbare oppervlak is maar liefst 230x320 mm groot: uw merk is daarmee goed zichtbaar op de rug van uw klanten, werknemers en zakenpartners. De gebruikte druktechniek is zeefdruk met 1 of 2 kleuren: voor beide kleuren kunt u uw aangepaste kleur opgeven. U kunt ook kiezen voor 11 standaardopties voor de eerste kleur en 10 voor de tweede kleur, die optioneel is.

Voor wat betreft de kleur van de plunjezak heeft u de keuze uit 8 mogelijkheden: natuurlijk wit, zwart, wit, royal blauw, rood, marineblauw, oranje en appelgroen.

Gebruikstoepassingen

Plunjezak Oregon kan worden gebruikt om talloze artikelen mee te nemen, bijvoorbeeld voor een extra paar schoenen als u gaat sporten, of voor uw lunchbox. Juist daarom is dit artikel met uw merk ook geschikt om weg te geven in uw kledingwinkel: uw klanten en werknemers krijgen daarmee een praktische tas voor hun kleding. Dankzij zijn grote veelzijdigheid is deze comfortabele en praktische tas geschikt voor allerlei toepassingen. Deel hem bijvoorbeeld uit op evenementen om te zorgen dat nieuwe klanten zich u herinneren en om bestaande klanten aan u te binden.

Geef artikelen met uw cadeau in deze plunjezak

Kom nog beter tegemoet aan de wensen van uw klanten, werknemers en zakenpartners, door hun ook deze handige artikelen met u logo of boodschap cadeau te doen. Voor het meenemen van maaltijden naar het werk is lunchtrommel Oblong een goede optie; hetzelfde geldt voor drinkfles Oregon, die u met uw drinken kunt vullen. Tot slot kunnen de ontvangers van uw gadgets hun afspraken eenvoudig noteren in klassiek notitieboekje A6 Spectrum.