Drinkfles Oregon

Aluminium drinkfles met schroefdop en karabijnhaak. Maximale inhoud 400 ml. De karabijnhaak is niet bedoeld als klimgereedschap.

  • Afmetingen: 17,5 x ø 6,5 cm
  • Gewicht: 86 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Het ideale geschenk voor sportievelingen

Wilt u uw merk ook in uw vrije tijd promoten, dan is dit het perfecte product: de personaliseerbare drinkfles Oregon. Ondanks zijn kleine formaat (17,5 cm hoog met een diameter van 6,5 cm) en geringe gewicht (86 g), heeft hij een inhoud van 400 ml: uw klanten zullen deze praktische drinkfles zeker weten te waarderen. De aluminium fles is voorzien van een schroefdop en karabijnhaak (niet geschikt voor bergbeklimmen).

Wanneer kunt u dit product gebruiken

Drinkfles Oregon is een perfect promotiegadget voor elke sportieve gelegenheid: u kunt ze uitdelen op evenementen die u sponsort of op beurzen waaraan u deelneemt. Via personalisatie kunt uw logo of boodschap op de drinkfles printen en zo uw merk nog beter promoten.

Zorg voor gerichte communicatie

Kies de juiste kleur voor uw drinkfles. Er zijn 9 mogelijkheden: appelgroen, zilver, marineblauw, blauw, rood, fluorescerend geel, fluorescerend roze, wit en lichtblauw.

U heeft de keuze uit twee druktechnieken: lasergravure op een oppervlak van 20x100 mm, of tampondruk met 1 of 2 kleuren op een oppervlak van 30x70 mm. Kiest u voor tampondruk, dan kunt u als eerste kleur een aangepaste kleur opgeven of kiezen uit 12 standaardkleuren. Als tweede kleur, die optioneel is, zijn er 11 standaardtinten beschikbaar plus uw aangepaste kleur.

De juiste combinaties met drinkfles Oregon

Zoekt u personaliseerbare gadgets om uw onderneming te promoten, dan vindt u hier andere vrijetijdsproducten, zoals strandbal Palma.