Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Een zeer veelzijdig gadget

Een klassieker met talloze personalisatiemogelijkheden: plastic balpen York met zwarte inkt en klikmechanisme sluit aan bij uw promotionele behoeften en zorgt dat uw klanten steeds weer aan u zullen denken. Dankzij dit lichte en handzame product (gewicht 8 gr, lengte 14,6 cm en diameter 1,2 cm), wordt u merk nog beter zichtbaar.

Voor het printen van uw boodschap of logo zijn er twee druktechnieken beschikbaar (tampondruk met 1 of 2 kleuren of digitale vierkleurendruk) op twee verschillende oppervlakken van de pen (60x5 mm aan de onderkant en 30x5 mm aan de bovenkant. Bij tampondruk kunt u voor de eerste kleur gebruik maken een van de 12 mogelijkheden op de site of uw aangepaste kleur opgeven. Voor de tweede kleur, die optioneel is, heeft u de keuze uit 11 standaardkleuren plus uw aangepaste kleur.

Kies uw favoriete kleur voor deze pen: zwart, blauw, rood en groen.

Gebruikstoepassingen

Doordat ze licht en handzaam zijn kunt u veel pennen York tegelijk meenemen en er tijdens uw evenementen zeker van zijn dat u er genoeg heeft voor het hele publiek. Bestel ze ook voor op kantoor en deel ze uit aan uw relaties.

Met welke producten kunt u de pen York combineren?

Op onze site vindt u ook een ruim assortiment aan gepersonaliseerde gadgets, waaronder ook gadgets voor op kantoor. Vindt u dit product leuk maar geeft u de voorkeur aan een ander materiaal, dan is de aluminium balpen Bing misschien iets voor u.