Aluminium balpen Bling

Balpen van ABS-kunststof en aluminium met klikmechanisme, aluminium greep en glansdetails.

  • Schrijfkleur: zwart
  • Afmetingen: 14,4 x ø 1,1 cm
  • Gewicht: 10 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

De juiste stijl voor uw gadgets

Nuttig, praktisch en mooi ontworpen: alles in één voor dit leuke relatiegeschenk. Verras uw klanten met de balpen Bling van aluminium en ABS-kunststof met een elegante greep en glansdetails. Deze handzame pen schrijft met zwarte inkt, weegt maar 10 gram, is 14,4 cm lang en heeft een diameter van 1,1 cm.

U kunt hem personaliseren door hem met uw logo of boodschap te bedrukken op een gedeelte van 55x7 mm met één- of tweekleurige tampondruk. Voor de eerste kleur kunt u uw eigen voorkeur opgeven of uit de 12 standaardopties op de website kiezen. Als u nog een tweede kleur wilt, kunt u naast uw eigen voorkeur kiezen uit 11 standaardopties.

Er zijn veel kleuren beschikbaar: kies uit zwart, rood, wit, appelgroen, geel, azuurblauw, royal blauw, oranje, fluorescerend roze, paars, groen, zilver en grijs.

Gebruikstoepassingen

De balpennen Bling zijn ideaal voor beurzen en evenementen: deel ze uit en zorg dat nieuwe klanten u zich herinneren. Daarnaast zijn de pennen natuurlijk ook handig voor werk: bestel ze voor uw kantoor en geef ze aan wie ze nodig heeft.

Met welke producten kunt u de pen Bling combineren?

Als u op zoek bent naar andere vrije tijdsartikelen, bekijk dan eens onze gepersonaliseerde gadgets. U kunt de pen Bling ook gebruiken om afspraken te noteren in uw agenda.