Roll-Up Wit

De Roll-Up Wit geeft uw boodschap iets persoonlijks: het aluminium frame, duurzaam en licht, heeft een witte poedercoating. Zowel eenvoudig te monteren als op te bergen en perfect voor het promoten van uw product op beurzen, tijdelijke evenementen of in winkels tijdens acties of uitverkoop.

  • 4 verschillende materialen
  • Met draagtas
  • Montage-instructies

Roll-Up Wit: ontdek de Roll-up Wit met personaliseerbare banner

De Roll-Up Wit is een rolbanner met wit frame. Hij is makkelijk te gebruiken en vervoeren dankzij het lichte frame (dat ook heel stevig is) en het uitschuifmechanisme. Hierdoor kunt u de banner met uw gepersonaliseerde afbeelding in een paar tellen uitrollen en met hetzelfde gemak weer oprollen in de voet. U kunt de Roll-Up Wit dus meenemen zonder tijd en ruimte te verliezen. De Roll-Up Wit is 85 x 200 cm en heeft een kliksysteem waarmee u de afbeelding makkelijk en snel kunt vervangen. U kunt uw afbeelding op 3 soorten materiaal afdrukken:

  • Extreme classic: voordelig maar duurzaam, materiaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit materiaal is geschikt voor een afdruk op hoge resolutie en zorgt voor scherpe afbeeldingen met stralende kleuren.
  • Ecoflat: een meerlagig materiaal, gemaakt van de combinatie PVC en PET. Met een glad oppervlak en grijze achterkant. Kan bij het restafval worden weggegooid.
  • Stof met matte achterkant: van 100% polyester, laat geen licht door. De afbeelding van de banner is daardoor scherp met stralende kleuren.

Print uw Roll-Up Wit bij Pixartprinting: personalisering en snelle levering

Pixartprinting is de perfecte partner voor het maken van gepersonaliseerd promotiemateriaal, dat helemaal past bij de huisstijl van uw bedrijf. Op deze pagina kunt u uw Roll-Up Wit configureren met uw gepersonaliseerde afbeelding. Voor een goede instelling van uw afdrukbestand, raden we u aan om de handige template te downloaden, waarin u de instructies vindt van onze ontwerpers. Zo krijgt u het beste resultaat: een Roll-Up Wit met afdruk in hoge resolutie, stralende kleuren en scherpe details. Voltooi uw bestelling in een paar klikken om uw nieuwe Roll-Up met wit frame rechtstreeks op kantoor (of thuis) te ontvangen met onze stipte en snelle leveringen. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen bij eventuele problemen of bijzondere verzoeken.

Ontdek voor uw openluchtevenementen de Roll-Up met verzwaarbare voet

Organiseert u een openluchtevenement? Wilt u kunnen rekenen op een windbestendige banner? In ons uitgebreide online assortiment vindt u een speciale categorie met Outdoor Rolbanners. Werp eens een blik op de Personaliseerbare Outdoor Rolbanner, met verzwaarbare voet (te vullen met zand of water).