Roll-Up Zwart

De Roll-Up Zwart geeft uw boodschap iets persoonlijks: het aluminium frame, duurzaam en licht, heeft een zwarte poedercoating. Zowel eenvoudig te monteren als op te bergen en perfect voor het promoten van uw product op beurzen, tijdelijke evenementen of in winkels tijdens acties of uitverkoop.

  • 4 verschillende materialen
  • Met draagtas
  • Montage-instructies

Roll-Up Zwart: de nieuwe personaliseerbare zwarte Roll-Up

De Roll-Up Zwart is de nieuwe rolbanner met zwart frame. Het is een zeer makkelijk te gebruiken en vervoeren promotiemiddel. U heeft hem in een paar eenvoudige handelingen gemonteerd en uw reclameboodschappen krijgen alle zichtbaarheid die u nodig heeft. De personaliseerbare banner, opgerold in de aluminium steunvoet, kan snel worden opgezet dankzij het handige uitschuifmechanisme. Een licht en altijd betrouwbaar product.

De nieuwe Roll-Up Zwart is 85 x 200 cm. Uw afbeeldingen zullen daarom niet onopgemerkt blijven en zijn goed zichtbaar tijdens tentoonstellingen en evenementen. Bovendien kan de afbeelding met het handige kliksysteem makkelijk worden vervangen. U kunt ook een nieuwe banner bestellen, zonder frame, door het materiaal te kiezen dat het best bij u past:

  • Extreme Classic: vinyl banner voor een voordelige prijs. Hij is duurzaam en bijzonder geschikt voor een afdruk in hoge resolutie.
  • Ecoflat: meerlagige, halfharde banner met glad oppervlak en grijze achterkant. Ook zeer geschikt voor een afdruk in hoge resolutie. Kan bij het restafval worden weggegooid.
  • Stof met matte achterkant: banner van 100% polyester met matte achterkant waardoor er geen licht doorgelaten wordt (en de afbeelding goed zichtbaar blijft). Garandeert stralende kleuren en scherpe details.

De personalisering en afdruk van de Roll-Up met zwart frame

Bij Pixartprinting is het sleutelwoord 'personalisering'. We bieden een uitgebreid assortiment promotiemateriaal dat u kunt personaliseren met uw originele afbeeldingen zodat u kunt rekenen op producten die helemaal passen bij de huisstijl van uw bedrijf. Op deze pagina kunt u de configuratieopties kiezen die bij u passen. We raden u aan om de nuttige template te downloaden waarin u de instructies van onze ontwerpers vindt voor een goede instelling van uw afdrukbestand. Zo krijgt u het best mogelijke resultaat: een Roll-Up Zwart met afbeelding in hoge resolutie, klaar om gebruikt te worden tijdens uw volgende evenement! Zodra uw bestelling is verstuurd, ontvangt u de banner rechtstreeks op uw kantoor (of bij u thuis) met onze snelle en stipte leveringen. En vergeet niet dat onze klantenservice voor u klaarstaat bij twijfels of bijzondere verzoeken.

Organiseert u een openluchtevenement? Ontdek onze Roll-Up met verzwaarbare voet!

De Roll-Up Classic, met aluminium frame, is licht en makkelijk te gebruiken, maar is voornamelijk ontworpen voor gebruik binnen. Als u een openluchtevenement organiseert, raden we u aan om een blik te werpen op onze Roll-Up Outdoor! Dit is een rolbanner met verzwaarbare voet (die kan worden gevuld met zand of water), waardoor de banner steviger staat en windbestendig is. Eenmaal inelkaar gezet, kan de banner makkelijk worden verplaatst dankzij de wieltjes op de voet. Ontdek al onze ideeën voor uw communicatie en kies de Pixartprinting producten die het best bij u passen!