Voedseldoosjes met klepsluiting

Voedseldoosje bedrukt met voedselveilige inkt. Diverse formaten om aan alle wensen te voldoen. Gemaakt van speciaal bekleed Delipac©-karton, dat bijzonder olie- en vetbestendig is. Geschikt voor invriezen en opwarmen in de magnetron.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Het perfecte product voor uw etenswaren

Gemakkelijk, milieuvriendelijk en verkrijgbaar in 15 verschillende formaten: onze Delipac doosjes zijn perfect voor banketzaken, snackbars of takeawayrestaurants. Uw klanten zullen uw aandacht voor uw etenswaren kunnen waarderen (de afbeelding wordt geprint met voedselveilige inkt), net als uw aandacht voor het milieu - de doosjes zijn van recyclebaar, biologisch afbreekbaar en composteerbaar materiaal gemaakt. Dankzij de speciale binnenlaag op waterbasis is Delipac uitstekend bestand tegen olie en vet. Bovendien is het erg praktisch: u kunt het bevriezen of verwarmen in de magnetron, de eigenschappen blijven onveranderd.

Kies het beste formaat

U kunt kiezen uit wel 15 verschillende formaten voor uw voedseldoosjes, aan de hand van de opties die het best bij uw project passen. De onderkant van de doos varieert van minimaal 100 mm tot maximaal 300 mm, en de diepte zit tussen de 100 en 200 mm in.

Gebruikstoepassingen

Onze voedseldoosjes met klepsluiting zijn perfect voor alles dat met horeca te maken heeft. U kunt ze meenemen naar evenementen of beurzen, zodat u meteen uw producten kunt verkopen. En u kunt ze gebruiken om uw afhaaleten in mee te geven.

Producten om te combineren met de voedseldoosjes met klepsluiting

We hebben veel bruikbare artikelen beschikbaar voor de horeca. Als u ook interesse heeft in andere soorten dozen om uw producten in te verpakken, kunt u kijken naar onze voedselverpakkingen.