Sandwichdoosjes

Ideaal doosje voor hotdogs en sandwiches. Organisch en bijzonder ontwerp dankzij de gewelfde oppervlakken. Bedrukt met offset-vierkleurendruk met voedselveilige inkt. Gemaakt van speciaal bekleed Delipac©-karton, dat bijzonder olie- en vetbestendig is. Recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar.

Origineel en functioneel

Bent u op zoek naar een aparte verpakking voor uw producten? Dan zijn de sandwichdoosjes de juiste keuze. Dankzij de gewelfde vormen zullen uw klanten zich niet alleen deze innovatieve verpakkingen maar ook uw merk herinneren. U kunt kiezen uit wel 11 verschillende formaten, beginnend bij standaardafmetingen (bodem van 60 mm tot 200 mm, diepte van 50 mm tot 250 mm).

De doosjes zijn gemaakt van een materiaal dat geschikt is voor de verpakking van voedingsmiddelen: Delipac-karton, ontwikkeld voor contact met etenswaren. Het wordt met voedselveilige inkt bedrukt en is uitstekend bestand tegen olie en vet en geschikt voor de magnetron en vriezer. Bovendien is het een milieuvriendelijk materiaal: recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar.

Waarvoor kunnen de doosjes worden gebruikt?

De doosjes zijn dankzij hun vorm perfect voor producten als sandwiches en hotdogs. U kunt uw producten snel serveren: u kunt ze in de magnetron opwarmen zonder ze uit de verpakking te hoeven halen. Het bijzondere ontwerp zorgt ervoor dat de doosjes ook mooi uitgestald kunnen worden: gebruik ze op promotionele evenementen en beurzen.

Met welke producten kunnen de doosjes gecombineerd worden?

Als u de presentatie van uw producten tot in de puntjes wilt verzorgen, gebruik dan ook ons papier voor voedselverpakking. Als u andere doosjes voor uw producten wilt ontdekken, bekijk dan eens onze voedselverpakkingen.