Brochure in tabloidformaat

De brochure in tabloidformaat is de klassieker voor reclamefolders voor mailings aan een groot aantal ontvangers. In vast formaat A3, wordt gevouwen in A4 geleverd. Gemaakt van heel licht papier, perfect voor reclameblaadjes en kortingsfolders.

  • Variërend aantal bladzijden
  • Vast formaat
  • Drie verschillende papiersoorten
Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Gevouwen folders en brochures (tabloid), grote oplage

Tabloid tijdschriften, A3 gevouwen tot A4, gedrukt op lichtgewicht papier.

 

Tabloids in grote oplagen

Het tabloidformaat heeft de afgelopen jaren een toenemende populariteit verworven. Het is een handig en voordelig formaat voor kranten, tijdschriften en mailings. Voor onze tabloid tijdschriften hanteren wij een minimum afname van 20.000 exemplaren en een maximum van 100.000. Door onze speciale printtechnologie en dagelijkse ervaring in het drukken van grote oplagen, kunnen we hoge kwaliteit garanderen voor een van de laagste prijzen in de branche. 

Lichtgewicht voor lagere portokosten

Wij drukken uw tabloids van 4 of 8 pagina’s op lichtgewicht papier, naar keuze 50 grs, 70 grs of 90 grs. Dankzij de speciale papierkwaliteit die wij gebruiken, bespaart u op de portokosten zonder in te leveren op het drukresultaat.

 

Gebonden tijdschriften en mailings

Naast de gevouwen tabloids, vindt u binnen ons Grote Oplagen-gamma ook verschillende bindwijzen voor tijdschriften, mailing, brochures en catalogi. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze lichtgewicht paperback brochures en tijdschriten of tijdschriften met nietjes.