Brochure met lijmvouw

De brochure met lijmvouw is het eenvoudigste formaat voor tijdschriften voor grote oplagen. Bij deze bindwijze wordt tijdens het vouwen van het planovel een lijn lijm aangebracht. Dankzij de bijzondere lichtheid is de verzending eenvoudig en voordelig. Ideaal voor commerciële, informatie- of reclamebrochures.

  • Variërend aantal bladzijden
  • Vast formaat
  • 3 verschillende papiersoorten
Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Tijdschriften en brochures gelijmd, grote oplage

Luxe gelijmde brochures, tijdschriften en catalogi, gedrukt op lichtgewicht papier

 

Speciaal voor grote oplagen

Deze luxueus gebonden brochures en tijdschriften zijn het topproduct uit onze Grote Oplagen-range. Dankzij onze geavanceerde printtechnologie en dagelijkse ervaringen in het drukken van oplagen, bent u verzekerd van een snelle levering voor een prijs waar weinig andere drukkers aan kunnen tippen. Voor onze gelijmd/genaaid gebonden tijdschriften en brochures geldt een minimum afname van 20.000 stuks en een maximum van 100.000.

 

Lichtgewicht papier voor lagere portokosten

Het gebruikte lichtgewicht papier is van een speciale kwaliteit. U kunt kiezen uit drie gramgewichten: 50 grs, 70 grs of 90 grs. In alle gevallen bent u verzekerd van een perfect drukresultaat en een kwalitatieve uitstraling.

 

Andere afwerkingmogelijkheden voor tijdschriften en brochures

Ons gamma aan lichtgewicht tijdschriften, brochures, catalogi en mailings in grote oplagen biedt u de keuze uit verschillende bindwijzen. Bijvoorbeeld geniet, of paperback gebonden.