Zakelijke enveloppen

De zakelijke enveloppen zijn perfect voor uw reclame: personaliseer ze en laat ze opvallen tussen de vele brieven die elke dag binnenkomen. Bedruk het oppervlak grotendeels met uw ontwerp en gebruik uw enveloppen voor het versturen van uitnodigingen, introductieaanbiedingen of presentaties van uw dienstenpakket.

  • 9 modellen
  • Met of zonder venster
  • Ook voor/achterkant bedrukt

Zakelijke enveloppen met logo drukken

Aan zakelijke enveloppen met logo voor uw bedrijfscorrespondentie stelt u terecht hoge eisen. Ze moeten vertrouwelijke documenten beschermen en niet transparant zijn, maar tegelijkertijd ook direct informatie geven over de afzender. Onze zakelijke enveloppen kunnen worden aangepast door logo’s of afbeeldingen toe te voegen. Zo zijn ze in lijn met de huisstijl van uw merk en bedrijf en zien uw contacten meteen van wie de post afkomstig is.

Het personaliseren van uw zakelijke enveloppen met logo is bij Pixartprinting heel eenvoudig. In een paar klikken bestelt u uw ideale enveloppen. Pixartprinting is de grootste online drukker van Europa, waardoor we uitstekende afdrukkwaliteit kunnen garanderen voor zeer concurrerende prijzen.

Zakelijke enveloppen met logo van topkwaliteit

Zakelijke enveloppen met logo hebben een professionele uitstraling. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

  • Grote betrouwbaarheid dankzij de papierkwaliteit en productiemethode
  • Gecertificeerde anti-transparantie
  • Extra sterke lijmafdichting
  • Keuze uit 3 veel gevraagde formaten, zowel met als zonder venster

Al onze zakelijke enveloppen zijn gemaakt van Klassiek Usomano standaard wit papier, een materiaal op natuurlijke basis dat goed bestand is tegen veroudering. Dit papier is ook zeer geschikt om te bedrukken, omdat het kleuren scherp en helder weergeeft, ook dankzij de offsetdruk. Het gramsgewicht zorgt ervoor dat de enveloppen anti-transparant zijn.

Zakelijke enveloppen met of zonder venster

Zichtbaarheid en discretie. Maak uw zakelijke enveloppen herkenbaar door ze te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. U heeft de keuze uit enveloppen met venster (rechts of links), of zonder venster. Gebruik ze voor het versturen van vertrouwelijke documenten.

Zakelijke enveloppen bestellen bij Pixartprinting

Zakelijke enveloppen bestellen doet u bij Pixartprinting. Kies uit de verschillende opties en download het sjabloon om het drukbestand goed in te stellen. Kies het aantal exemplaren en de leverdatum en bekijk direct de prijs. Met Pixartprinting heeft u uw nieuwe zakelijke enveloppen snel in huis. Heeft u de enveloppen niet met spoed nodig? Hoe verder van tevoren u bestelt, hoe lager de prijs.

Professionele zakelijke enveloppen in huisstijl

De zakelijke enveloppen kunnen aan beide zijden bedrukt worden (ook de achterflap). U heeft dus alle vrijheid om uw enveloppen vorm te geven. Kies voor een ontwerp dat in lijn is met uw merkkleuren en huisstijl, dit vergroot de herkenbaarheid van uw merk.

Onze hoogwaardige printtechnologie staat garant voor een drukresultaat dat volledig aan uw specificaties voldoet en uw post een professionele uitstraling geeft. U kunt uw drukbestand eenvoudig uploaden op het bestelformulier.

Maak gebruik van het handige template met daarop de instructies voor het correct instellen van het drukbestand. Of schakel onze grafisch designers in om uw bestand te checken of een nieuw voorstel te doen.

Zakelijke enveloppen met logo en ander kantoordrukwerk

Behalve zakelijke enveloppen met logo, heeft Pixartprinting ook een uitgebreide collectie aan allerlei soorten enveloppen voor al uw correspondentie, bijvoorbeeld enveloppen voor uitnodigingen, akte-enveloppen of opvallende veredelde enveloppen. Alle enveloppen kunnen volledig worden gepersonaliseerd met uw logo, afbeelding, tekst en merkkleuren.

Nieuwsgierig naar welke mogelijkheden er zijn op het gebied van zakelijke enveloppen? Bestel dan het Monsterpakket Enveloppen. Bekijk en ervaar de verschillende modellen en materialen en kies de juiste envelop voor de verzending van uw aanbiedingen, promotie-acties, catalogi of foto’s.

Pixartprinting heeft ook een ruim assortiment aan personaliseerbare kantoorartikelen voor al uw zakelijke drukwerk. In de categorie Klein Drukwerk vindt u onder meer visitekaartjes, folders, flyers, presentatiemappen, briefpapier en nog veel meer.