Plein enveloppen

Wilt u liever niet dat uw brieven verloren gaan tussen het vele drukwerk? Dankzij de mogelijkheid om het hele oppervlak te bedrukken, zorgen de plein-enveloppen ervoor dat uw correspondentie opvalt. Kies het plein-model voor belangrijke aanbiedingen of uitnodigingen voor feestelijke openingen of evenementen.

Creatieve communicatie

Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten en op originele wijze uw bedrijf voeren? Gebruik dan onze plein-enveloppen. Omdat het hele oppervlak personaliseerbaar is, kunt u de envelop volledig afstemmen op uw wensen. En u kunt uw creativiteit de vrije loop laten met een indrukwekkende communicatie: uw klanten zullen sneller aan u, uw merk en uw boodschap denken.

De perfecte stijl voor u

De enveloppen worden gemaakt van Classic demimatt papier, zeer helder papier met een matte coating en gesatineerd oppervlak. Bovendien is dit materiaal houtvrij en verouderingsbestendig. Het perfecte materiaal voor hoge kwaliteit afbeeldingen en scherpe teksten. De afdruk wordt geprint in 4 kleuren (CMYK).

Vertrouw uw communicatie dus toe aan een elegant middel, dat ook nog eens praktisch, niet te groot (23x11 cm) en lekker licht is (115 g per vierkante meter papier). Dankzij de sluitstrip is uw boodschap altijd veilig.

Gebruikstoepassingen

De plein-enveloppen zijn perfect voor verschillende soort correspondentie, zoals uitnodigingen voor evenementen, nieuwe aanbiedingen voor uw klanten en originele berichten op papier.

Producten om te combineren met de plein-enveloppen

U vindt nog meer soorten enveloppen op onze website. En als u dit product nog persoonlijker wilt maken, plak dan een etiket op de envelop. Voor een nog verfijndere communicatie, steekt u veredelde kaarten in de envelop.