Standaardtassen

Ze zijn licht en praktisch, en verkrijgbaar in twee modellen, diverse formaten en talloze kleuren. De voor- en achterkant kunnen met dezelfde afbeelding gepersonaliseerd worden.

Draagtassen van papier

Een goede manier om te laten zien dat u aan het milieu denkt, is door papieren draagtassen te gebruiken. Pixartprinting biedt een breed scala aan papieren draagtassen die kunnen worden aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf. Deze tassen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, en zijn biologisch afbreekbaar. Bestel de uwe vandaag en laat uw klanten zien dat u om het milieu geeft!

Bestel je draagtassen van papier makkelijk online

Draagtassen papier zijn verkrijgbaar in twee modellen:

  • Smalle bodem Express: Dit zijn gerecycleerde papieren draagtassen met een smallere bodem, verkrijgbaar in 18 verschillende basiskleuren en verschillende formaten. Het papiergewicht is afhankelijk van het gekozen formaat (90 gr en 110 gr).
  • Brede bodem Foodline: Dit zijn biologisch afbreekbare shoppertassen met een bredere bodem, ideaal voor levensmiddelen of grotere producten. Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren (Wit, Ivoor, Bruin, Beige, Zwart en Rood) en meerdere formaten. Het gebruikte papier is 110 gr en is bijzonder stevig.

Papieren Draagtassen bedrukken met Pixartprinting

Op zoek naar papieren draagtassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op onze site kunt u kiezen uit een groot aantal aanpassingsopties om de perfecte tas voor uw behoeften te vinden. Bovendien weet u dankzij ons realtime prijssysteem altijd hoeveel uw aankoop zal kosten. Selecteer gewoon het aantal eenheden dat u nodig hebt en kies een leveringsdatum die u schikt. Zodra u uw bestelling hebt afgerond, sturen wij u uw nieuwe papieren draagtassen rechtstreeks naar uw winkel via een snelle en betrouwbare verzending. Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog!