Sky drinkfles

De heldere Sky sportfles is gemaakt van Eastman Tritan™ waardoor deze fles BPA-vrij, licht, duurzaam en slagvast is. De bidon is enkelwandig en heeft een inhoud van 650 ml. Hij past in het zijvak van de meeste rugzakken en in de meeste bekerhouders in auto's. Het twist-on deksel zorgt voor gemakkelijk openen en sluiten, en heeft een ingebouwde draaggreep.

  • Productafmetingen: 25,7 x ø 6,7 cm
  • Afdrukdimenties: 3 x 7 cm
  • Gewicht: 86 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Handig en milieuvriendelijk

Een nuttig en handzaam artikel: waterfles Sky in BPA-vrij (zonder Bisfenol) tritan, een ecologische kunststofsoort die recyclebaar is en de gezondheid van klanten beschermt. Deze waterfles is het perfecte relatiegeschenk. De ontvangers van uw gadget zullen dit product zeker waarderen. Het is licht (slechts 86 gr) en handzaam (25,7 cm hoog met een diameter van 6,7 cm) maar biedt tegelijkertijd ruimte aan 650 ml. De schroefdop zorgt voor een goede sluiting.

Laat een teken achter

Promoot uw merk door het middendeel van de bidon te personaliseren. Bij tampondruk met 1 of 2 kleuren, waarbij een oppervlak van 25x50 mm wordt bedrukt, kunt u als eerste kleur kiezen uit 12 standaardtinten of een aangepaste kleur. De tweede kleur is beschikbaar in 11 standaardvarianten plus uw aangepaste kleur; u kunt echter ook besluiten geen tweede kleur te gebruiken. Met de andere druktechniek, digitale vierkleurendruk, kunt u een groter oppervlak laten bedrukken (22x150 mm).

Wanneer gebruikt u waterfles Sky?

Dit artikel is perfect voor sportevenementen die u sponsort. U kunt de waterfles ook gebruiken voor de promotie van uw merk tijdens evenementen en beurzen zodat nieuwe klanten u niet vergeten.

Waarmee kunt u waterfles Sky het beste combineren?

Voor de promotie van uw merk vindt u op de site ook andere promotionele gadgets voor in de vrije tijd, zoals Plunjezak Montana.