Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Het juiste accessoire op het juiste moment

Laat niets aan het toeval over en zorg dat u alles bij de hand hebt voor de bereiding van uw drankjes. De magnetische flesopener Rally is een instrument dat niet mag ontbreken: print uw logo of persoonlijke boodschap en gebruik dit waardevolle accessoire om uw merk te promoten.

Profiteer van de personalisatiemogelijkheden

Deze flesopener is praktisch en handzaam dankzij zijn geringe afmetingen (10,5x0,4x4,9 mm) en lichte gewicht (19 gr). Bovendien is de opener aan de achterzijde voorzien van een magneet. Dit artikel is beschikbaar in zwart, koningsblauw, rood, wit en oranje.

Voor wat betreft het drukoppervlak (65x25 mm) kunt u kiezen uit twee mogelijkheden. Voor het afdrukken van uw logo of boodschap op deze flesopener kunt u gebruik maken van tampondruk met 1 of 2 kleuren. Voor de eerste kleur kunt u kiezen uit 12 standaardkleuren of een aangepaste kleur opgeven. Een tweede kleur is optioneel, hier heeft u de keuze uit 11 standaardkleuren of uw aangepaste kleur.

Gebruikstoepassingen

Deze flesopener is het ideale product om met uw drankjes te combineren U kunt hem ook gebruiken als promotiegadget voor uw klanten, die dit elegante en functionele cadeau zeker zullen waarderen.

Producten om met deze flesopener te combineren

Zoekt u nog meer producten om uw flessen op elegante wijze te presenteren, kijk dan eens naar de flessenhalslabels en de flessentassen. Ook hebben we een ruim assortiment aan etiketten voor allerlei verschillende toepassingen.