Keramieken mok met vierkleurendruk

Witte keramieken mok conform de norm EN128751. Inhoud 330 ml. Wordt in een wit kartonnen doosje geleverd.

  • Afmetingen: 9,4 x ø 8,1 cm
  • Afdrukafmetingen: 20.5 x 8.5 cm
  • Gewicht: 317 g

Uw merk in het dagelijks leven

Bent u altijd op zoek naar nieuwe manieren om uw merk te laten opvallen, dan kan de keramieken mok in vierkleurendruk daar goed bij helpen. Dit dagelijkse gebruiksvoorwerp kan een waardevol promotiegadget zijn: laat uw logo of boodschap erop afdrukken zodat uw klanten vaak aan u denken. De mok is verkrijgbaar in het wit en heeft een inhoud van 330 ml, bij een hoogte van 9,4 cm en een diameter van 8,1 cm. Dit artikel is in overeenstemming met de regelgeving EN128751 (en kan dus in de vaatwasser zonder risico voor de bedrukte delen) en wordt bovendien geleverd in een wit kartonnen doosje.

Kies de plaats die u wilt bedrukken

U kunt uw boodschap of logo plaatsen waar u maar wilt, dankzij sublimatiedruk in vier kleuren. U kunt een enkele zijde bedrukken (een oppervlak van 90x80 mm) of het hele artikel (210x80 mm).

Gebruikstoepassingen

De mok in vierkleurendruk is het perfecte gadget om op te vallen bij uw klanten: gebruik de mok voor proeverijen tijdens culinaire evenementen of geef hem cadeau aan het publiek bij allerlei andere soorten evenementen. De mok is ook ideaal voor het normale kantoorleven: zet er een paar op uw bureau en gebruik ze tijdens vergaderingen.

Met welke producten kunt u de keramieken mok combineren?

U kunt de inhoud van uw drinkfles in de mok gieten en comfortabel opdrinken op kantoor; u kunt beide producten ook aanbieden aan uw klanten en hen zo twee gepersonaliseerde gadgets cadeau doen die bij elkaar passen.